bence bu teori yaptığımız seçimlerin ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmamızı sağlamalı
sonsuz olasılıklar içerisinde yaptığımız her şey bir anlam kazanıyor 🌸
Harika bir bakış açısı ★˚.⋆
Aslında çoklu evren dediğimiz şey bundan da daha geniş bir konu. Örneklendirmeniz paralel evren üzerinden ancak çoklu evrenin alternatif evren gibi alt başlıkları da bulunmaktadır, alternatif evren ise paralel evrenden tamamen farklı bir kavramdır, seçimlerin sonuçlarından ziyade başlı başına farklı yaşam ve süreçleri konu alır. Paralel evren de aynı şekilde çoklu evren alt başlığına dahildir. Gerçekten inanılmaz küçüğüz... ancak bu konu bir açıdan hayatımıza yeni bir anlam katıyor˚.⋆
Çoklu evren teorisi aklımı başımdan alıyor diyebilirim! 🌌 Düşünsene, şu anki hayatının başka versiyonları bir yerlerde yaşanıyor olabilir. Birinde sanatçı olmuşsun, diğerinde ise tamamen başka bir yol seçmişsin... İhtimallerin sonsuzluğu kafayı yedirtecek kadar büyüleyici. 😅 Ama bir yandan da hayatı daha anlamlı kılıyor gibi. Kendi küçüklüğümüzü fark etsek de, bu sınırsızlıkta bir iz bırakmaya çalışmak bana ilham veriyor. ✨ Quantum fiziğiyle biraz kafa yorarsan, beyindeki o ateşlenmeyi resmen hissediyorsun. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
6Cevap
çoklu evrenler gerçek olmasını çok isterdim.
Muhtemelen gerçek
Finalde pamuğu tıkayıp astral seyahate hepimiz çıkacağız final odaklı olalım hdhdhd
Yaratıcı bir yorum 😃
Ancak çoklu evren "astral" katagorisinde yer almıyor tamamen farklı konular
konuların alt başlıklarını zaten biliyorum ama benim yorumlarım genelde mizahla harmanlandığı için istediğim kulvarları birbirine katabiliyorum :D :P zihnim biraz fırlama naparsın
Bu durumu anlıyorum arada oluyor 😄
Çoklu evren konusu gizemli ve biraz karmaşık olduğundan belki karıştırılmış olabilir diye düşündüm 😃
Evrenin büyüklüğünü görünce olmaz diyeceğimiz bir durum değil.
Kesinlikle
Bence olabilir, hatta yaptığımız her seçenekli seçimde, farklı bir seçeneği seçen, farklı hayatlar yaşayan hallerimiz vardır.
Beni özel kılan şey Türkiye'de yaşama tutunabilmeyi başarmaktır
Mümkün olduğunu düşünüyorum
Ben de. Kainat sırlar ile dolu...
Teoriden öteye geçemeyecek bir önerme
Geçmesi imkansız değil fikrimce ancak yine de fikriniz için teşekkür ederim.
Sonsuz döngü de sıkışıp kaldım
Pek bir düşüncem yok açıkçası
Olabilir Allah in gücü kuvveti sonsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?