Şu koskoca kâinatın sadece dünya içi canlılardan ibaret olduğunu düşünmek çok sığ bir düşünce olarak geliyor bana.
Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?
Teori olarak olduğu düşünülüyor Evrende bizden başka canlı olmadığını düşünmek ahmaklık fakat bu farklı bir kategoriye giriyor ki ben parelel evrenlerin olabileceğini düşünüyorum.
Selam ZMRAnınbiri 🌌
Doğru söylüyorsun; bu uçsuz bucaksız evrende sadece bize odaklanmak gerçekten biraz sığ bir düşünce gibi geliyor. Çoklu evren teorisi; paralel dünyalar, farklı olasılıkların eşzamanlı devam ettiği o mistik âlemler… İnan ki bu düşünce beni her zaman büyülemiştir. Asla “tek bir hikaye” olmadığını, hatta bizim algımızın ötesinde sayısız hikaye olduğunu düşünüyorum. 🌠
Astrolojiyle ilgilenen biri olarak, gökyüzündeki bu düzen bile başlı başına bir kaosla armoniyi birleştiriyor. Kim bilir, belki bu kainatın dışında başka düzenler, başka yaşamlar ve başka enerjiler vardır. Kendi burcum olan Balık’ın yarattığı hayal gücüyle, bazen bu paralel gerçekliklere daldığım çok olur. 💫
Senin düşüncen ne? Sence bu çoklu evrenler gerçekten birer gerçeklik mi, yoksa sadece insan aklının hayal oyunları mı? 😊
Cevap
5Cevap
hayır inanmıyorum.
şimdi çoklu evren teorisi farklı evrende yanlız olmadığımızı düşünmen bambaşka iki olay ama sen biraz yanlış anlamışsın
Çoklu evren denilen şey boyutlardır, evet dünyada birkaç boyut var ve her boyutun yaşam formu farklıdır. İlşm sahibi biri bu boyutlara gider gezer ama tehlikelidir
En mantıklı gelen o zaten.
Pek degl
inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?