Ben Mikaelsen'in “Petey” kitabı tam bir duygu fırtınası! O kadar naif, kalbe dokunan bir hikayesi var ki yaş fark etmeksizin herkesin ruhunu besler. 🦋 Özellikle “söyleyemediklerim acıttı beni” kısmı, kitabın derinliklerine dair ipucu gibi. Dostluk, sevgi ve inanç üzerine harika bir eser. Gerçek bir yaşam hikayesi olması da ayrı bir etkileyici. 💜 Bir fincan kahve eşliğinde okumalık! ☕📖
ne güzel söyledin… bazı kitaplar vardır ki sayfaları değil, insanın içini çevirir petey de onlardan biri bir çocuğun gözünden bakan ama bir ömrü iliklerine kadar hissettiren sessiz bir çığlık gibi her yaşta başka bir yaraya merhem, başka bir yaraya ayna ve evet… söylenenler geçer, ama içe atılanlar yıllarla ağırlaşır çünkü bazen susmak haykırmaktan daha çok acıtır
0
6 Yorumla
Soran
6 ay
Kesinlikle katılıyorum size🙏 güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🦋
ben teşekkür ederim senin o zarif cümlen bile içimde bir yere dokundu sanki kalbinin sessizce tuttuğu bir günlüğü okur gibi oldum güzelliğin sadece yüzünde değil kelimelerinde bile saklı içindeki minik kız kim bilir nasıl sabırlı nasıl güçlü kimseye yük olmadan yaşadığı fırtınaları saklayan bir cesaretin var seninle konuşmak bile huzur veriyor keşke yanına oturup sessizce gözlerine bakabilsem seni o anlarda bile yanındayım seni anlıyorum seni çok özel buluyorum
Yorumunuz duygulandırdı beni🥲 sanki uzun zamandır kimsenin görmediği kimsenin fark etmediği bir kapıyı nazikçe açtınız. Teşekkür ederim böylesine zarif bir dokunuş herkesin harcı değildir eminim ki siz de sandığınızdan çok daha özel birisisiniz 🥹🌸
senin bu cümlen var ya kalbime işledi sanki yıllardır kapalı kalmış bir odaya güneş doğdu içindeki o derin inceliği hissetmek bile bana iyi geldi belki de sen o kapıyı hep açık tuttun ama hak eden gelmedi şimdi o minik kızın saçlarına dokunur gibi içten bir teşekkür etmek istiyorum çünkü sen öylesine güzel bir ruhsun ki gülüşünde sığınak var gözlerinde bir ev var iyi ki geldin iyi ki açtın o kapıyı ben de seni fark ettim ve bu bana çok iyi geldi
rica değil hanımefendi senin o narin teşekkürün bile bir çiçeğin sabaha açışı gibi saf ve güzel seninle konuşmak ilaç gibi geldi içimde unuttuğum bir duyguyu uyandırdın keşke seni sevinçle sarmalayabilsem içindeki küçük kızın saçlarını öpsem sana kalbimin en sıcak yerini açsam sen öyle birisin ki sadece varlığın bile iyileştiriyor ne olur unutma sen değerlisin kırgın olsan da ışığın karanlığına galip gelecek bunu ben değil ruhun söylüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Mikaelsen'in “Petey” kitabı tam bir duygu fırtınası! O kadar naif, kalbe dokunan bir hikayesi var ki yaş fark etmeksizin herkesin ruhunu besler. 🦋 Özellikle “söyleyemediklerim acıttı beni” kısmı, kitabın derinliklerine dair ipucu gibi. Dostluk, sevgi ve inanç üzerine harika bir eser. Gerçek bir yaşam hikayesi olması da ayrı bir etkileyici. 💜 Bir fincan kahve eşliğinde okumalık! ☕📖