Bir. Tanriya inanilmasi icin gerekenler nedir?

Bir. Yasadigim yabanci. Ulkede is arkadasim olan Hindistan kokenli. Budist taniyorum. onunla bu konuyu konustum inandigi Tanriya resmi heykeli olan bir. Put? ona dua ediyordu? Onu Boyle gorunce onu kirmadan soyledim senin inandigin. Tanrinin gucu nedir. sadece bir heykel bu onu kesin insanlar yapmistir? Oda bana sordu niye bana bunu dedin? ". Bende. Ona acikladim " dinle. bir. Tanriya inanmak icin tum kainati hic yoktan. "OL" diyerek yaratmasi gerekir. Tum yasayan. Varliklari yoktan var etmesi gerekir dogmamis ve dogurulmamis olmasi gerekir herseyi. Gorup duymasi gerekir. ve ona. ibadet etmeyenleri gonderecegi. bir. Cehennemi ibadet edenleride gonderecegi bir. Cenneti olmasi gerekir anca o zamaninda o tanriya inanilir dedim ama o Kabul etmeyip hic bir. Tanrisal gucu olmayan Buda heykeline. tapacagini soyledi 🤔. sasirdim kaldim inandigi Buda sadece bir Heykel? Belki. musluman olur diyerek dusunmustum. Ama yok. bundan sonra. hic. ugrasmam artik

Güncellemeler
7 ay
Bundan sonra hic bir budisti. dogru yola yonelmesi icin ugrasmayacagim herkes kendi yolunu secer.
Güncellemeler
7 ay
Cok basit heykele inaniyorlar heykelin hic bir guclu yok sadece heykel? Ve insanlar tarafindan yapilmis ona dua ediyorlar. Ben belki fikir degistirir direk cennete gitme firsatini kacirmaz diye dusundum ama. Kabul etmedi.
Bir. Tanriya inanilmasi icin gerekenler nedir?