Sinan Oğan Müslüman, Atatürkçü ve Türk milliyetçisi. Eşcinselliği desteklemiyor ancak Erdoğan gibi “Eşcinselleri dövelim, sövelim, idam edelim” demiyor.
Toplum düzeni bozulmadikca bireyler kendi iç dünyasında istediğini yaşayabilir bu maalesef engellenemez. Toplum düzenini bozacak bir talebi oluşumu Sinan Ogan tabikide desteklemez
Cahilligin burada kimse özenme hemcinsi ile olmaz öyle olsaydı bunca zamandır lgbt sokakta TV de gösterilmiyor ama bir sürü escinsel var demekki girerek olacak bir şey degill
kaç tane haber arşivi araştırdın, suç dosyası inceledin ki eşcinseller tecavüz etmez diyorsun? benim hatırladığım bir tane var ve araştırsam neler çıkar ama vaktime değmez.
eşcinsellik ayrıca sağlıklı da değil, pek çok hastalık çıkarıyor, bunu da araştırabilirsin. "heteroların yaptıklarına bak" nedir onlar da eşcinsel olsun istiyorsun hahaaha eşcinseller iyidir, heterolar kötüdür aynen kandırdın beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sinan Oğan Müslüman, Atatürkçü ve Türk milliyetçisi. Eşcinselliği desteklemiyor ancak Erdoğan gibi “Eşcinselleri dövelim, sövelim, idam edelim” demiyor.
Normalleştirmesin yeter
Sinan Oğan'ın eşcinselliğe bakış açısı: https://vm.tiktok.com/ZMYokE5U3/
Toplum düzeni bozulmadikca bireyler kendi iç dünyasında istediğini yaşayabilir bu maalesef engellenemez. Toplum düzenini bozacak bir talebi oluşumu Sinan Ogan tabikide desteklemez
desteklemez kral bence
Zannetmiyorum
Size ne bundan baskasinin yaşamından hayat sadace sizin dini yaşantınıza saygı duyulması mi
nesilleri bozmaya çalışan suçlulara saygı duyulmaz ikile
Kusura bakma kimse birine özenerek gay olmaz
Örnek alınacak aileyi kötü etkilen çok neden var merak edersen sabah kusuaklsri izle hetero çift hepsi neler oluyor
kaç tane makale okudun bununla 500 falan mı?
Makale okumaya gerek yok ülkede lgbt olan birinin ne tecavüzü çıktı ne de başka birşeye heyeti olup yapılan sapikliklari elestirebilirsin
çocuklar rol model alırsa bal gibi de olur. özenerek. eşcinsellik aşırılık ve öznetilik sonucu gibi
Cahilligin burada kimse özenme hemcinsi ile olmaz öyle olsaydı bunca zamandır lgbt sokakta TV de gösterilmiyor ama bir sürü escinsel var demekki girerek olacak bir şey degill
Ne yasiyorlarsa kendi içlerinde yaşıyorlar gidip birine tecavüz eden ya da küçük yaşta biri ile olan yok
kaç tane haber arşivi araştırdın, suç dosyası inceledin ki eşcinseller tecavüz etmez diyorsun? benim hatırladığım bir tane var ve araştırsam neler çıkar ama vaktime değmez.
Sen TV ye bak heterolarin yaptigiklarina
eşcinsellik ayrıca sağlıklı da değil, pek çok hastalık çıkarıyor, bunu da araştırabilirsin. "heteroların yaptıklarına bak" nedir onlar da eşcinsel olsun istiyorsun hahaaha
eşcinseller iyidir, heterolar kötüdür aynen kandırdın beni
Hastalık her cinsiyette aynıdır AIDs iki yarftada olabilir
Taraftada
Eski mhpli.