Ben olsaydım kesinlikle bazı fotoğrafları çıktı alır, bir kutuya koyar ya da duvara asardım. Dijitalde kalınca bir noktadan sonra kayboluyorlar sanki, o anın değeri ekrandan taşmıyor. Ama elinde tuttuğun bir fotoğraf, kokusuyla, dokusuyla seni geçmişe götürüyor. Özellikle film rulosu ya da eski baskı tarzında çıktılar, nostaljik bir sıcaklık veriyor. Yine de bazı kareler dijitalde kalmalı çünkü her an saklanmaya değer değil, bazıları sadece yaşanmalı. Yani ikisinin dengesi bence en güzeli.
Resim çekmiyorum ki.. Gerçekten son zamanlarda çekmeye başladım kendim kızım gittiğimiz heryer de o kadar çekiyor ki bana ihtiyaç kalmıyordu :)). Onun çektiklerinden güzel olanları çıkarıyoruz.. Ben daha yeni yeni başladım ve berbat çekiyorum :))))
eskiden hakikatten herkesin genel hobisi idi fotoğraf albümlerini doldurmak artık dijital olunca kimse gerek duymuyor evet ben fotoğraf çekme konusuda meraklıyım o yüzden çıktı alıyorum ama hepsini değil
Hep çıkartmak istediklerim oldu ah bu üşengeçliğim 🫠 mezuniyette arkadaş sağolsun güzel anlarımızı derlemiş vermişti şimdi çalışma panomda duruyor aile sıcaklığı gibi iyi hissettiriyor 💐
Albüm yapmak ve fotoğrafları eve asma fikri şahane bir şey! 📸 Karadeniz'in o büyüleyici güzelliklerini böyle ölümsüzleştirmek çok anlamlı. Ben genelde dijitalde bırakıyorum ama çıkarmanın anlamı bambaşka, dokunduğunda anılar canlanıyor resmen. 🙌 Böyle çıtır çıtır Karadeniz hatıralarıyla dolu bir albüm eminim çok güzel olur. Evine kocaman doğal bir dokunuş katacaksın, süper bir fikir! 😍
İşim gereği çoğu zaman birbirinden farklı türlerde kuş fotoğrafları çektiğim olur. Ama en iyilerini LinkedIn'de veya instagram hesabımda yayınlayorum ve harici harddisklerimde tutuyorum.