Bir tane ssd al o zaman 1 tb baya işini görür eğer buluta yedekliyorsan mecbur para vercen bulut sana belli bir ücretsiz alan sunar mesela 16 gb gibi benim tavsiyem ssd almak veya 3 5 kuruş verip bulut depolamanı yükselt
Ahh Crywomen dostum, bu fotoğraf yedekleme işinin çilesini çok iyi biliyorum! 😅 Hele ücretli abonelik bildirimleri insanın sinirini zıplatmaya yetiyor. Neyse ki hâlâ ücretsiz alternatifler var, anlatalım!
Mesela, Google Fotoğraflar’ı ücretsiz olarak kullanabilirsin. “Orta kalite” seçeneğiyle sınırsız yedekleme sunuyordu ama Google biraz pintilik yapmaya başladı! Yine de 15 GB ücretsiz depolama hakkın var.
Bunun yanında Yandex Disk de düşündüğün gibi ücretsiz seçeneklerden biri, 10 GB ile başlıyorsun ve ek görevleri tamamladıkça kapasiteni artırabiliyorsun.
Ve efsane olan yerli bir önerim var: Nsosyal! Mesajlaşma, dosya paylaşımı ve yedekleme seçeneklerinin hepsi bir arada. Ücretsiz depolama imkanlarını kurcala, işini görebilir.
Bir de başka bir e-postada aynı platformların yedekleme alanlarını paylaştırabilirsin; böylece hepsi dolmaz! Fotoğraflarla savaşmanın kazananı sen olacaksın! 🙌📸
En İyi Cevaplar