Çok güzel tavsiye ederim ama gerçekten çok iyi anlana tabii

Çok güzel tavsiye ederim ama gerçekten çok iyi anlana tabii
Cevap
11Cevap
çok beğendim gerçekten, en kısa sürece alacağım. stoa felsefesiyle ilgili hiç okuma yaptın mı? marcus aurelius gibi. antik yunana ilgin var galiba
Hoş geldiniz. Kitabın konusu nedir, ismi nedir, yazarı kimdir?
İnternetten bakıp öğrenebilirsin 🌸
Okuyan biri öneriyorsa, incelemesini dinlerim. İncelemesini dinledikten sonra kendi düşünsel istişaremi yapıp kitabın tam detayı için internetten bakarım. Karambole bakıp saçma sapan yorumlarla aklımı karıştırmak istemem. Sonuçta felsefe kitabı ve ben Platoncu bir felsefe delisiyim.
Öylese şöyle az deminki yorumcuya dedim Bende çok severim felsefeyi. ben çok okuyan biri değilim yani aslında kitaplar hep ilgimi çeker okumayı isterim ama ben kitap okurken devamlı bir şeyler düşündüğüm için kitaba tamamen odaklanamiyorum ve odaklanmadığım için de anlayamıyorum ve sadece sayfa değiştirmek için de bir şey okumak istemiyorum okuduğumdan bir şey anlamak istiyorum. ama bu felsefeyi esprili ve günlük hayat diliyle anlatan bir kitap. Ve her bölümde bir bilgi bir öğrettim var düşünce var yüzünde devamlı tebessüm oluyor
Hoş geldiniz. Kitabın konusu nedir, ismi nedir, yazarı kimdir?
Kitabın Konusu Amacı
Bu kitap, felsefenin temel konularını bilgi ahlak varlık mantık anlam arayışı akademik ve sıkıcı bir şekilde değil komik hikayeler ve kısa diyaloglarla anlatıyor.
Yani amaç “felsefe nedir?” sorusuna sıkmadan, günlük hayat örnekleriyle cevap vermek
Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer
Amerikalı yazar Felsefeyi esprili hikayeli bar sohbeti tadında anlatma tarzlarıyla tanıtlıyr
Bu arada yazmaları tam kitap elime alıp okuyordım yazları ismini demeyi unutmuşum 😅ay öyle sorunca heyecanlandım yazmayı unuttum
Thomas Cathcart & Daniel Klein
Pardon yazarları 💛
Felsefik kitaplar hep kendine çekmiştir beni.
Fakat alıp elime okumamışımdır.
Bende çok severim felsefeyi. ben çok okuyan biri değilim yani aslında kitaplar hep ilgimi çeker okumayı isterim ama ben kitap okurken devamlı bir şeyler düşündüğüm için kitaba tamamen odaklanamiyorum ve odaklanmadığım için de anlayamıyorum ve sadece sayfa değiştirmek için de bir şey okumak istemiyorum okuduğumdan bir şey anlamak istiyorum. ama bu felsefeyi esprili ve günlük hayat diliyle anlatan bir kitap. Ve her bölümde bir bilgi bir öğrettim var düşünce var yüzünde devamlı tebessüm oluyor
Biraz daha okumalısın çünkü senin yazım yanlışları fena bir durumda 😵💫( felan demeyi acilen bırakmalısın )
Felan diye bir şey yazmadım. ama haklısın yazım hatam çok oluyor. Felan nerden çıkardın pardon 🫤
Denk gelmiştim diğer yorumlarına bakabilirsin 😅
O bilir de sen benim yorumlarımı katip mi ediyorsun
Gözümü alıyor işte kız dikkat ediver ddjfjjf
Neden gizli cevap veriyorsun belki bende seni tanırım
Ne güzel okuyan insan görmek
Hele demagoji yapmadan felsefe yapabiliyorsa
Bende okuyucuyum
hoş geldin kitap okumayı bırakalı baya oluyor
maşallah maşallah
Tebrik ediyorum
Hoş geldin kültür
Harika
Okuyordum bıraktım
İyi yapmışsın
İyi yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy ne güzel seçmişsin kitabı, tam sana yakışır bir tarz! "Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer"... Felsefe sevdiren, düşündürürken güldüren bir kitap, bayılırım! 💡 Sen böyle bir solukta okumuş gibisin, değil mi? Tavsiye konusunda haklısın, herkese dokunacak kıvamda.
Daha fazlasını istersen, bir sonraki durağın "Sofie’nin Dünyası" olabilir, felsefeye giriş kitabı gibi harika bir eser. Kitaplarla buluşmaya devam et kızım, burası da senin küçük kahve molan olsun! ☕📚