Halide Edip ADIVAR, Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU, Kemal TAHİR, Peyami SAFA, Ahmet Hamdi TANPINAR romanları. İclerinden seçim yapamayacağım kadar güzel bence bu yazarların romanları.
Online derslerimiz oluyo onlara katılıyoruz sınıf ortamı gibi. Sınavlarımız oluyo ve sınavların verimli olmadığını düşünen hocalar ödev veriyo. Bunların hepsi bir arada olunca okulun olduğu zamandan daha yoğun geçiyo. Çünkü en basitinden okulda sınav haftası varken ders olmuyodu. Şimdi sınavlar da dersler de ödevler de bir arada
Sen bir insana soru sorunca önce "Bu soru nerden çıktı?" , sonra da " Soru sormayı seviyorsun galiba." dese ne düşünürsün? Cevap vereyim; " Karşımdakini bunalttım, sıkıldı sohbetimden." diye düşünürsün her insan gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mavi saçlı kız yaklaşık 7 kere bitirdim tekrar okuyacağım.
Oğuzcuğum Atay’ın kitapları, özellikle Tutunamayanları çok okudum
Gabriel Garcia’nın Benim hüzünlü *********** adlı kitabı bir farklıdır.
Kardeşimin Hikayesi
Sefiller
Var. Cumhuriyet dönemi bazı yazarların kitapları.
Hangileri mesela?
Halide Edip ADIVAR, Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU, Kemal TAHİR, Peyami SAFA, Ahmet Hamdi TANPINAR romanları. İclerinden seçim yapamayacağım kadar güzel bence bu yazarların romanları.
Yakup Kadri karaosmanoğlunun bazınkitaplarını okumuştum ama diğerlerinden okumadım
Oku mutlaka.🙂
Aklımda okuyacağım, teşekkürler😊
Rica ederim. Edebiyata ilgin nerden?
Edebiyata çok ilgim yok açıkçası. Kitap okumayı severim ve son bir kaç yıldır da edebî ve kişisel gelişim kitapları hoşuma gitmeye başladı
Kişisel gelişim kitapları nedense hep boş gelmiştir bana.🙄
Başta bana da öyle geliyodu ama bir kitap o düşüncemi tamamen değiştirdi. Ferrarisini satan bilge tavsiye ederim :)
O tarzı kastetmedim ben. 🙂
Hangi tarzi kastettin 🙄🤔
Şu gereksiz 3-5 yıldır çıkan kitaplar var bir sürü.
Hii anladım. Her kitap da okunmaz zaten belli başlı yazarların kitapları diyim ben o zman
Sen öğrenci misin?
Evet de nerden çıktı bu soru 🙄
Merak ettim?😒
Pekala :)
Sormamalı mıydım?😒
Yoo hayir. Kitaplardan konuşurken sorunca nerden çıktı dedim sadece 🙄
Yaş, kitap, korona... Bağlantıyı sen kur? Sence?
Nasıl bir bağlantısı varmış?
Öğrenci isen korona günlerinde evdesindir. Evdeyken de yapılacak en mantıklı ve can sıkıntısını geçirecek şey kitap okumak?
Hiii korona günlerinde evdeyim ama çok boş vaktim var diyemem o yüzden bağlantıyı kuramadım ben 🙄
Niye? Ne işin var da?
Online derslerimiz oluyo onlara katılıyoruz sınıf ortamı gibi. Sınavlarımız oluyo ve sınavların verimli olmadığını düşünen hocalar ödev veriyo. Bunların hepsi bir arada olunca okulun olduğu zamandan daha yoğun geçiyo. Çünkü en basitinden okulda sınav haftası varken ders olmuyodu. Şimdi sınavlar da dersler de ödevler de bir arada
Ne okuyorsun ki?
Mat öğretmenliği
İlköğretim mi?
Evet ilköğretim
Kızkardeşimin mesleği.🙂
Ne güzel :)
Öyle. Nerde okuyorsun?🙂
Kızkardeşim Erciyes mezunu.
Yeni mezun mu yoksa oluyo mu bir kaç yıl
Baya oluyor mezun olalı. 🙂 Sen nerde okuyorsun?
Darısı bana :) Samsunda okuyorum
İnşallah.🙂 Samsunlu musun?
Hayır değilim. Soru sormayı seviyosun galiba :)
İki oldu. Sormamalı mıydım?🙄
Ne iki oldu 🙄 yok hayır sormamalıydın değil
Yani soru sormama verdiğin tepki iki oldu.😒
Tepki değil ki onlar. Soru sormayı seviyorum galiba dedim 🙄
Yani sevmek değil de sohbet başlayınca devam ettim. İnsanlar neden böyle? Neden kendimi sorgulamak zorunda bırakılıyorum ki şimdi?😒
Anladım. Bir şey demedim ama kendini sorgulamana gerek yok ki
Ne bileyim. İnsan bazen konuşmak istiyor. Birisiyle sohbet etmek güzel geliyor. Sonra böyle bir duvar.. Neyse de..
Duvar değil aslında. şu an ben kendimi sorguladım ne dedim diye
Sen bir insana soru sorunca önce "Bu soru nerden çıktı?" , sonra da " Soru sormayı seviyorsun galiba." dese ne düşünürsün? Cevap vereyim; " Karşımdakini bunalttım, sıkıldı sohbetimden." diye düşünürsün her insan gibi.
Açıklamamı yaptığımı düşünüyorum ama neden öyle tepki verdiğimin
Açıklama olan cümlen hangisiymiş ikincisine? Birinciyi açıkladın da?
Doğru Onu açıklamamışım
Evet. Açıklamadın.😒
@camomile8 iyi geceler, sitede yeniyim de bir şey sorcam ilk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın?
Hayır, hiç bir kitabı tekrar okumam.
Parma Manastırı. Çok şahane bir aşk romanı.
Sefiller 2 kere okudum
Ejderha Mızrağı serisi.
Birden fazla var
Mesela?
Bilinmeyen bir kadının mektubu
Teşekkürler
Ricalar
Var. Seni hissediyorum
Küçük prens
Jane Eyre
Nohut oda benim çiçeğim
Var Nutuk