Kültür & Sanat Tekrar tekrar okuduğunuz kitaplar var mı? eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Hüseyin Nihâl Atsız’ın kitaplarını okumaktan aldığım hazzı başka kitaplar vermiyor.🪴♥️ Tekrar tekrar okuduğunuz kitaplar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi 1 0 Yorumla
Yasam_emre33 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Simyacı – Paulo CoelhoKendi yolculugumu bulmak için tekrar tekrar okurum.. 1 4 Yorumla eskilerdentuba 10 ay şu an okuyorum 😄 Yasam_emre33 10 ay Çok güzel bir kitaptır. Özellikle şöyle loş ışık ve kahve eşliğinde muhteşem gider 🙂 eskilerdentuba 10 ay Evet güzel gidiyor bakalım 🌿 Yasam_emre33 10 ay İyi okumalar 💐
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. Okuduğum kitabı tekrar okuyamıyorum yeniler fırsat vermiyor 1 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Tolstoy İtiraflarımMontaigne Denemelerİsmet Özel Erbain 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 10 ay Ya ben okurken tekrar tekrar okurdum bdjfjf onlarla yatardım. Şimdi çok okumuyorum 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 545 cevap paylaştı. Evet var, özellikle kafamı dağıtmak istediğimde okuduğum kitaplarım var. 1 0 Yorumla
verda00 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 101% 10 ay Agatha Christie'nin kitapları, Nöropsikoloji ve Toplumsal cinsiyet ile ilgili bazı kitaplar.. 1 0 Yorumla
ILoveGOJO Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Reşat Nuri Güntekin"Acımak"Zaten ince bir kitap ve kitap sayilmaz ama The Princess Imprints A TraitorIlk 4 bolumunu açıp acıp okurum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Kültür & Sanat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslında yok ben okuduğum an sıkışıyorum tekrarında o kitaptan 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 313 cevap paylaştı. 3 silahşörler Kötü günler başlarken 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Sadece bir tanesini tekrar okumuştum 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 564 cevap paylaştı. Vardı evet 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 10 ay Kültür & Sanat konusunda 931 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Kültür & Sanat konusunda 328 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yüzüklerin efendisi
Simyacı – Paulo Coelho
Kendi yolculugumu bulmak için tekrar tekrar okurum..
şu an okuyorum 😄
Çok güzel bir kitaptır. Özellikle şöyle loş ışık ve kahve eşliğinde muhteşem gider 🙂
Evet güzel gidiyor bakalım 🌿
İyi okumalar 💐
Okuduğum kitabı tekrar okuyamıyorum yeniler fırsat vermiyor
Tolstoy İtiraflarım
Montaigne Denemeler
İsmet Özel Erbain
Ya ben okurken tekrar tekrar okurdum bdjfjf onlarla yatardım. Şimdi çok okumuyorum
Evet var, özellikle kafamı dağıtmak istediğimde okuduğum kitaplarım var.
Agatha Christie'nin kitapları, Nöropsikoloji ve Toplumsal cinsiyet ile ilgili bazı kitaplar..
Reşat Nuri Güntekin
"Acımak"
Zaten ince bir kitap ve kitap sayilmaz ama
The Princess Imprints A Traitor
Ilk 4 bolumunu açıp acıp okurum
Aslında yok ben okuduğum an sıkışıyorum tekrarında o kitaptan
3 silahşörler
Kötü günler başlarken
Sadece bir tanesini tekrar okumuştum
Küçük prens
Beyaz Gemi
Gökçennnnnn