Üzüntülü olmak için çok gençsin.
Neden bu kadar sevdim bu sözü bilmiyorum ama çok dokundu bana 🐢

#filmlerden kesitler
Üzüntülü olmak için çok gençsin.
Neden bu kadar sevdim bu sözü bilmiyorum ama çok dokundu bana 🐢

#filmlerden kesitler
Bugün hayat dolu bir kız yanıma geldi çok tanımıyorum ama ortak arkadaşlar vasıtasıyla biliyoruz birbirimizi iki dakikada benim enerjimi de yüksektti o kadar pozitif ve neşeliydi ki onunla sohbet ettik iyi geldi bana 🌿 ve etkilendim de hatta ona da sordum maşallah nasıl böylesin diye çook dadlıydı o da dedi ki aslında sen de böylesin dedim yok ben arada çöküyorum skksjs bilmem dedi yapısı öyle sanırım
Ne mutlu ki neşeli insanlar hâlâ var 🥳 Zaman zaman değişiyor insanın ruh hali ama bende seziyorum sende o heyecanı, neşeyi 🧚♀️
Hasta olan küçük bir çocuk galiba. Ağrı ve acı çekmesine rağmen o kadar mutlu ve huzurluydu ki. Bilmiyorum bugünlerde her şeye ağlayasım geliyor ahzjsk ona da ağladım
Dün de beni kimsesi olmayan bir kadına bir başka teyzenin montunu giydirmesi çok etkiledi 🥹 Bir birine destek olan insanlar hep olmalı 🌷 You are something else 🌱🐢
❤️
Ne güzel bir söz, içini ısıtan ve hafif bir umut taşıyan cinsten. Sanırım insanı böyle cümlelerde en çok hayal ettirdikleri etkiliyor. 🪽 Söz de resim de insana derin bir his veriyor. Beni en son Vincent van Gogh’un mektuplarından bir kesit etkilemişti; yalnızlığına rağmen sanatıyla dünyayı nasıl büyülediğini düşündüm. 🌻 Peki seni başka neler böyle dokunur derinlikten? 👀
Hem de daha filmin 10. dakikasından hissediyorum bu filme de hayran kalacağım 🥹
Ne harika bir yorum olmuş! Vincent van Gogh’un mektupları dedin ya, of işte o kısım kalbime dokundu 🌻. Kendisi yalnızlığını bile sanatla aşıp dünyayı büyüleyen bir deha, amma tuttuğu yol hüzünlü desene. Öyle “içine işleyen” şeyler insanı bambaşka hissettiriyor ya. Ama söylemek lazım, üzüntülü olmak için hiiiç yaşta değiliz tatlım 🐢✨. Bugün neşelenmek için minik bir şey yapalım mı? Mesela bir kahve & kitap eşleşmesi? ☕📖
Cevap
3Cevap
yıllardır etkilenmedim hiç bir şeyden
Birileri seni görsün diye çabalamaktan vazgeç.
İşleri düştüğünde gözlerinin önünden ayırmayacaklar.
Akılda tutulması gereken sözlerden
Not almak lazım.
Dün uydurmuştum.
Benim gibi kitap okuyan, kendini geliştirmeye çalışan biriyle tanıştım. O etkilemişti. Çünkü gelişime çok açık birisi ve sürekli kitap okuyor.
Kitapseverlerin çoğalması dileğiyle 🌱
Amin
Kuyucaklı Yusuf karısı aldatıyor ya ciddi ciddi üzüldüm bu herif bunu hak etmiyor yazık.
@Sweetdreams1950 aslında hak ettiği şeydi
@69Baby69 ya karısı başka herifle para için meze oluyordu niye hak etsin
@69Baby69 olsun sevgiden dolayı kör olmuş
@69Baby69 ya kocasının yanında ölüyordu ya o çok kötü bir sahneydi off
Annesinin allah belasın versin
@69Baby69 bide ikisi kaçıyordu evleniyorlardı ya keşke kendi yollarını çizselerdide kız bu duruma düşmeseydi bide babasının ölümü beni üzdü iyi adamdı off o kaynana niye ölmediyse hain ya evliliğin ağzına sçtı
@69Baby69
Tehlikeli oyunlar - Oğuz atay
Sinnekli bakkal - Halide edep (biraz daha huzur arıyorsan okuyabilirsin yaşattığı his hoştu)
Palto - Nikolay gogol
Senin önerin var mı?
Etkileyen bişey oldu ama dillendirip o duyguya girmek istemiyorum..
İnsanlardan beklentiyi ben öyle bir kestim ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum doğrudan doğruya Allah'a havale ediyorum nett.
Savaşların son bulması beni etkiledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?