Kişilik & Karakter En son neyden etkilendiniz? Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En son neyden etkilendiniz? Güncellemeler+1 yıl 🙄🙄 En son neyden etkilendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey den etkilenmedim. 1 0 Yorumla
akinturkoglu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sattığım eski arabama yolda denk geldim. beni solladı. eski sevgili başkasıyla yatakta görmüş gibi etkilendim yemin ederim :D 1 0 Yorumla
ceren_2003 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Annemin beni özlemesinden 7 yıl sonra aklına gelmemden çok etkilendim 3 2 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl 🥺❤️ Yorumla ceren_2003 +1 yıl :( Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Valla henüz etkilendiğim bir şey yok. Olursa yazarım… 1 0 Yorumla
cool_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Uzun ve huysuz şad edit djdjck 1 6 Yorumla cool_boy_ +1 yıl *sad Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Anlamadım ne demek istediğini Yorumla cool_boy_ +1 yıl Keloğlan vardı ya çizgi film onun sad editini (üzgün, duygusal) gördüm reelste onu dedim sbxn Yorumla cool_boy_ +1 yıl Uzun ve huysuzub Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl 😐😐😐😐 Yorumla cool_boy_ +1 yıl Noldu bdjd Yorumla
oylesinebebek Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl oyunda birisi iyi oynadığım için hile dedi etkiledi baya 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. dolgun göğüslerden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir şey den etkilenmedim.
sattığım eski arabama yolda denk geldim. beni solladı. eski sevgili başkasıyla yatakta görmüş gibi etkilendim yemin ederim :D
Annemin beni özlemesinden 7 yıl sonra aklına gelmemden çok etkilendim
🥺❤️
:(
Valla henüz etkilendiğim bir şey yok. Olursa yazarım…
Uzun ve huysuz şad edit djdjck
*sad
Anlamadım ne demek istediğini
Keloğlan vardı ya çizgi film onun sad editini (üzgün, duygusal) gördüm reelste onu dedim sbxn
Uzun ve huysuzub
😐😐😐😐
Noldu bdjd
oyunda birisi iyi oynadığım için hile dedi etkiledi baya
iki şeyden etkilendim bende kalsın :D
Bir kızın ayaklarından
Şirketteki kızdan yaminlastik
Güzel bi gülüş etkiliyor
dolgun göğüslerden
Bana mesaj atsana
Senden asfh