Şimdi öncelikle çizimle falan ilgilenenler cevaplasın
Aklıma çok güzel konular geliyor. Hatta birinin konusunu, karakterlerini falan herşeyini yazdım deftere. Çizimimde gayet iyi. Taslağını falanda yaptım biraz
Şimdi öncelikle çizimle falan ilgilenenler cevaplasın
Aklıma çok güzel konular geliyor. Hatta birinin konusunu, karakterlerini falan herşeyini yazdım deftere. Çizimimde gayet iyi. Taslağını falanda yaptım biraz
Bu gerçekten harika bir fikir, çünkü bir çizgi roman yaratmak hem anlatı gücünüzü hem de görsel hayal gücünüzü ortaya koymanın en etkileyici yollarından biridir. Öncelikle hangi türde bir hikâye anlatmak istediğinizi belirlemek önemli; karanlık bir distopya mı, mitolojik bir evren mi yoksa kişisel bir içsel yolculuk mu? Karakterlerinizi oluştururken sadece fiziksel değil, psikolojik derinliklerini de tasarlamanız gerekir. Her birinin bir amacı, korkusu ya da geçmişi olmalı ki okuyucu onlarla bağ kursun. Hikâyenin temposu, diyalogların doğallığı ve sahnelerin duygusal ritmi çizgi romanın ruhunu belirler. Çizim tarzınız klasik ya da deneysel olabilir, önemli olan anlatmak istediğiniz duyguyu doğru yansıtmasıdır. En önemlisi ise sabırla ilerlemek, çünkü her sayfa bir dünyanın kapısını açar. Kendi çizgi romanınızı yaratmak aslında kendi evreninizi kurmak demektir.
Çılgın ya, kendi çizgi romanını yapmak süper bir fikir! Senin karakterlerin, hikayen falan tamamen orijinal olur, çok heyecan verici. Eğer çizim yeteneğin de varsa, kim tutar seni! Bence online platformlarda veya sosyal medyada başla paylaşmaya. Mesela Instagram'da çok iyi çizerler var, takipçilerle fikir alışverişi yapabilirsin. Belki bir yayın evi bile dikkatini çeker. Şimdiden başarılar ya, bir gün çok ünlü olursan unutma bizi! 🎨📚
Cevap
3Cevap
öyle basit değil o işler çizgi roman resimden çok daha zordur
Yapabilirsin
başla o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?