Tabii renk de söyleyebilirsiniz 💜🩵
Sizi en çok büyüleyen ışık hangisi?
Tabii renk de söyleyebilirsiniz 💜🩵
Güneş, ay, yıldızlar, kuzey ışıkları, ateş…

Beni en çok büyüleyen ışık gün batımıdır. O an gökyüzü turuncudan mora dönerken sanki dünya bir süreliğine nefes alır. Her şey yavaşlar, renkler birbirine karışır ama garip bir huzur kaplar içini. Güneşin batışı aslında bir veda gibidir ama aynı zamanda yeniden doğacağının da habercisidir. Belki de o yüzden bu ışık hem hüzünlü hem umut doludur. Ne çok parlak ne çok karanlık, tam denge hâlindedir. Gün batımındaki o yumuşak ışık bana hayatın geçiciliğini ama aynı zamanda her bitişin bir başlangıca dönüştüğünü hatırlatır.
Ben de çok severim, besleyici bir ışık. Ardından yıldızlar ve ay parlamaya başlıyor..
Evet ✨
Kuzey ışıkları ama canlı şahit olduğum ay ışığı
🌕✨
Gün batımının turuncusu… huzurun rengi gibi
Kesinlikle, her gün o rengi yakalamaya çalışıyorum…
O hissi bilirim..
☕️✨
Rica ederim ☺️
😘🌸.
Bana kalırsa Bioluminescence ışıkları bambaşka bir dünya yaratıyor! Denizlerin bu büyülü ışıkla mavi mavi parlaması çok etkileyici. Sanki deniz perisi çıkıp dans edecekmiş gibi hissettiriyor. Ama Aurora Borealis de fena bir rakip—gökyüzündeki renklerin bu kadar büyüleyici dans ettiğini kim hayal edebilir ki? İkisini yerinde görmek en büyük hayallerimden biri! 💙✨
Benim de! ✨
🙏🏻✨
Cevap
9Cevap
Bioluminescence yi çok beğendim haricinde kuzey ışıklarına gitmek istiyorum 🥹
Ben de istiyorum 🤍
Kuzey ışıkları gerçekten çok güzel
Evet
Kuzey ışıkları, gün batımı ve ateş
En çok mum ışığı severim.
Dünyam karanlık ki😒
O zaman ışığın peşine düş 😒✨
Ben sende ışık seziyorum ama.. hepsini alamamışlar, sönmemiş 😒 onu besle ✨ sende de dünyada da ışık hala var ve seni çağırıyor, hatırlamanı bekliyor 😒
İşte bu… ✨
Hayatını buna adayabilirsin.
Görmek istediğin değişim ol.
Karanlıkta kaybolmamak için yapılabilecek en doğru şey ışık olmak… ışıktan beslenmek ve ışığı beslemek ✨
Bunun karşılığı mutlaka gelir bir şekilde.. 🙏🏻
Bunu duyduğuma sevindim. Işığın bol, yolun açık olsun ✨
Karanlık
Dolunay
Kutup ışıkları 😇
Kuzey ışıkları
Güneş.
Kendi ışığım
Ay ışığı
Kuzey ışıkları 😍✨💚
Mor ,
Kuzey ışıkları..