Güzellik & Bakım Cilde parlaklık veren şeyler nelerdir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Cilde parlaklık veren şeyler nelerdir? Tabi ki highlighterden falan bahsetmiyorum 🤣#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🪷🧡 Güncellemeler+1 yıl Süper s Güncellemeler+1 yıl Güncel ✨ Cilde parlaklık veren şeyler nelerdir? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 🥰😍 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mantıklı bu hzjsj Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl C vitamini tüketirken yüze ahlaklı verir , elma sirkesi, bal maskesi, gül suyu vs... 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüze ne verir ne verir Yorumla Bischocolata +1 yıl Parlaklık, yanlış yazdım klavye hatası hanım abla. Yorumla Edameda06 +1 yıl Peki emiş oğluş Yorumla key_06 +1 yıl Kollajen yaptır ama gerçek kollajen Yorumla Edameda06 +1 yıl Gerçek kolajen kemiklerde ilik yağlarında falan oluyor 😑 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cilt tipim yağlı olduğu için ekstra bir efor sarf etmeme gerek kalmıyor. İstemesem de sürekli parlıyor 🫠 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl C vitamini herseyden önce icten beslemek ve doğru nemlendirme 1 0 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Glutatyon takviyesi alabilirsiniz c vitamini serumu kullanın 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Zaman zaman orta derinlikte TCA peeling uygularsan parlar. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kauçuk bazlı gres yağı , bir de haytlaynır 1 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu gres yağı neymiş yiaaa Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Normal gres yağı ile ellerini ovuştur 5-10 dakika bekle iyice sabunla nasıl yumuşacık oluyor gör. Ciddiyim brosu Yorumla Edameda06 +1 yıl Aaaaaaa Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim ellerim zaten pamuk gibidir 😆 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Daha pamuk olur hatta bebek totosu gibi olur 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vallah bebek popisi gibi yaa daha ne kadar olcek Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yemin etme kız tamam inandım 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🫣😆👶🏼 Yorumla
krcbeste Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Mutluysam cildim parlıyor ama değilsem kırk tane boya da sürsem olmuyor :D 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
🥰😍
Mantıklı bu hzjsj
C vitamini tüketirken yüze ahlaklı verir , elma sirkesi, bal maskesi, gül suyu vs...
Yüze ne verir ne verir
Parlaklık, yanlış yazdım klavye hatası hanım abla.
Peki emiş oğluş
Kollajen yaptır ama gerçek kollajen
Gerçek kolajen kemiklerde ilik yağlarında falan oluyor 😑
Cilt tipim yağlı olduğu için ekstra bir efor sarf etmeme gerek kalmıyor. İstemesem de sürekli parlıyor 🫠
C vitamini herseyden önce icten beslemek ve doğru nemlendirme
Glutatyon takviyesi alabilirsiniz c vitamini serumu kullanın
Zaman zaman orta derinlikte TCA peeling uygularsan parlar.
Kauçuk bazlı gres yağı , bir de haytlaynır
Bu gres yağı neymiş yiaaa
Normal gres yağı ile ellerini ovuştur 5-10 dakika bekle iyice sabunla nasıl yumuşacık oluyor gör.
Ciddiyim brosu
Aaaaaaa
Benim ellerim zaten pamuk gibidir 😆
Daha pamuk olur hatta bebek totosu gibi olur 😂
Vallah bebek popisi gibi yaa daha ne kadar olcek
Yemin etme kız tamam inandım 😂😂
🤣🫣😆👶🏼
Mutluysam cildim parlıyor ama değilsem kırk tane boya da sürsem olmuyor :D
Sağlık ve mutluluk
Elma kabuğu ve pirinç suyu
C vitamini serumu
serumlar