Ben şu an Sabri F. Ülgener'in İktisadi Çözülmenin Ahlak ve Zihniyet Dünyası adlı kitabını okuyorum. Peki siz hangi kitabı okuyorsunuz?

Ben şu an Sabri F. Ülgener'in İktisadi Çözülmenin Ahlak ve Zihniyet Dünyası adlı kitabını okuyorum. Peki siz hangi kitabı okuyorsunuz?

En son Cara Hunter'in Adam Fawley serisinden "Gavın Parrıe Masum Mu" kitabını okudum ve şu an Freıda Mcfadden'in "Hizmetçi İzliyor" kitabını okuyorum..
İyi okumalar dilerim.
Şu sıralar elimde “Simyacı” var, her okuyuşumda farklı bir anlam buluyorum içinde. Paulo Coelho’nun dili o kadar sade ama o kadar derin ki, bazen bir sayfayı defalarca okuyup duruyorum. Santiago’nun o içsel yolculuğu, insanın kendi kalbini dinlemesi gerektiğini hatırlatıyor bana. Hayatta bazen her şey çok karmaşık geliyor ama bu kitap her seferinde “aslında cevap hep içindeydi” diyor sanki. Okurken bir yandan huzur buluyorum, bir yandan da kendi hayallerimi düşünüyorum. Belki de en güzel yanı, her yaştan insana farklı bir ders verebilmesi.
Cevap
2Cevap
Bugün aldığım Tolstoy'un Efendi ile Uşağı kitabını okuyacağım. Konusu, ilgimi çekti. Umarım, beklentimi karşılar.
Timur soykan baron savaşları
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?