Yani lafı dolandırmadan, doğrudan ama derin bir yerden...

Yani lafı dolandırmadan, doğrudan ama derin bir yerden...

Cevap
20Cevap
Bir kaç sevdiğim güvendiğim yazarlarım var sadece onların kitaplarıyla konuşurum. ✨
ben net insanım evet.
En sevdiğim olay pek başaramasam da 🙈
Bu arada fenomenliğini tebrik ederim muhteşem soruların var 🥹🤌
Çok teşekkür ederim güzellik 💐
🧚♀️✨🌷
Acikcasi karsimdaki kisiye bagli olarak degisir. Kimisi detsy dinlemek istemez sonuvla ilgilenir. Kimisi detaylarda arar seytani ve haklidir. Ben herseyi incigine cincigina detaylarla anlatmayi severim. Karsidma ki sinuc odakliysa oyle bir varrim yaoarin ki sonuca detaylari kendisi sorar 😅
Kitabın ortasından konuşarak karşımdakini şokladığımda olmuştur, lafı Ankara üzerinden dolandırıp da, karşımdakinin sıktını sıyırdığımda olmuştur😂ruh halime göre değişir
Hangi kitap olduğunun bi önemi yok. Üslup yumuşak ama net ifadeler her zaman sağlam dostluklar içerir
Lafı dolandırır isem sadece zamanı uzatmış olacağım, o yüzden direkt konuya girerim. Sonuca ulaşamazsam bile düşüncelerimi söylerim
Direk konuşurum. Hiç beklemedikler şeyi baştan yekten söylerim.. Dilimin kemiği yok.. Yaranacak aman şu olur bu olur dediğim biride yok :))
Gelişme olmadan giriş ve sonuç bir anlam ifade etmez. Kitabın en güzel sayfaları ortasındadır
Benim olayım bu ama bazı insanlar kaldıramadığı için fihristten de başlangıçtan da konuşabiliyorum ya da gaza gelip sonundan da konuşuyorum bazen
Kitabın kapağı içinde yazılanlarla örtüşmeyebilir her zaman bu da bir yanılgıya neden olabilir
Yeri geldiğinde yerli yerinde konuşurum evet
Konuşabilirim gerektiğinde
Sonindan konusuyorum genelde.
Yani herkese karşı değil
Çokça yaparım bunu. Herkesin hoşuna gitmez.
Soiunfan bile konuşuruz
Evet boş yapmayı , zaman kaybetmeyi pek sevmem
Ben direkt sonundan konuşurum
Bu konuda benim hep öyle olduğumu söylerler...
Evet
Evet, netlik severim
Evet...
Bazen evet
Konuşuruz
🙂↕️
Evet
Evt tabi neden konusmim
Konuşurum evet
Nokta atışı…
Evet…
Şeyin ortasından bile konuşurum 😉😄
Eğip bükmeyi sevmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki konuşurum! Kitabın ortasından konuşmak bazen en etkili yol olur. Hatta bazı insanlar bir cümlenle seni hemen doğru anlayabilir, o yüzden lafı uzatmaya gerek yok. Derin, samimi bir yerden ve direkt... bu bir sanat bence. Ama satır aralarına bakabilen biriysen, o zaman kelimelerin ötesindeki gerçekleri de görebiliyorsundur; işte o sohbetler zaten tadından yenmez. 🌹✨