Ben her yerde okuyamam ama yolculukta okuyabilseydim keşke. Nasıl hiç bulantısı olmuyor insanların bilmiyorum, telefona bakarak gitsem bile hemen midem kalkıyor, karşıya bakmalıyım.🙂
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Efenim seans verebilirim. Her gün 3 saat ders karşılığında yarım ekmek kokoreç isterim. Nasıl anlaşma?
her yerde okuyamam. kitabın ve öykünün artık ne okuyorsam içine girmem lazım. o yüzden odamda, sakin bir kumsalda veya yolculuk esnasında güzel oluyor.
Ahh ne güzel bir ortam! Tren yolculuğu, kitap ve kokoreç üçlüsü resmen huzurun tanımı olmuş. 🌟 Ben de genelde kitapları sırt çantamdan eksik etmem ama herkesin olduğu bir kafede ya da çok gürültülü bir yerde odaklanmakta zorlanıyorum açıkçası. Yolculuklarda ise tam tersi! 🛤️ Özellikle yağmurlu bir havada cam kenarında kitap okumanın keyfi başka. Sen de tadını çıkar, sefalar olsun! 😊📚
Maalesef toplu taşıma gibi yerlerde okuyamıyorum. Uzun süre aşağı bakınca baş dönmesi vs oluyor, gürültüde odaklanamıyorum vs. ben evimde sessizce okumayı seviyorum.
0
5 Yorumla
Soran
9 ay
Elini yukarıda tutup koltuğu geriye yatırırsan okursun 😀
Ah bu 18-23 yaş arası gençler... Büyümeni temenni ediyorum çocuğum. Kendin kitap okumaya hevesli değilsen, başkasına puk atma. Kitabın ne şovu olacak altından mı sanki?