Bilincin Yeniden İnşası kitabı okuyorum. Sayfaları ilerledikçe beğendim, sonuna kadar güzeldir. ✨
Titreşim bir enerjidir, sizin titreşimin neyi hissedersen onu çekersiniz.
Titreşimin nasıldır?

Titreşimin yükselmesi dileğiyle..😃❣️
#Kültür&Sanat📚
Bilincin Yeniden İnşası kitabı okuyorum. Sayfaları ilerledikçe beğendim, sonuna kadar güzeldir. ✨
Titreşim bir enerjidir, sizin titreşimin neyi hissedersen onu çekersiniz.
Titreşimin nasıldır?

Titreşimin yükselmesi dileğiyle..😃❣️
#Kültür&Sanat📚
Bazen yüksek, bazen düşük. Ama çoğu zaman kendimi yüksek titreşimde tutmaya çalışıyorum. Çünkü hayat zaten yeterince yorucu; eğer içimdeki enerjiyi koruyamazsam, hem kendime hem de sevdiklerime yetemem gibi hissediyorum. Kendimi en yüksek titreşimde hissettiğim anlar genelde kendimle uyumda olduğum zamanlar bir şeyler yazarken, sevdiğim bir şarkıyı dinlerken, biriyle gerçekten derin bir bağ kurduğumda ya da sadece sessiz bir anın tadını çıkarırken. Ama dürüst olayım, bazen hiçbir şey yapmadan yorgun hissediyorum. Sanki içimdeki ışık biraz kısılıyor gibi. O zamanlarda kendime çok yüklenmeden, sadece “tamam, bu da geçecek” diyerek geçici bir durağanlık gibi görmeye çalışıyorum. Her zaman zirvede olamıyoruz, değil mi?
Psikolojik anlamda bazen pozitif bazen negatif bazen de nötr. Aslında bilimsel açıdan bakarsam her maddenin bir enerjisi vardır. Mesela organik madde olan kömürü alır yakarsınız ve ısı enerjisi elde edersiniz. Uranyum ve toryum radyoaktif elemenleri ile nükleer enerji elde edersin ve hatta bu enerjiyi silaha çevirip milyonlarca hayata son verirsin. Veya kendi öz alanım olan biyoloji penceresinden bakarsam en basitinden glukozun yıkımında 4 molekül ATP açığa çıkar ve insanı hayatta tutan enerjiyi sağlar falan filan.
Bazen titreşimim yüksek oluyor, içimde sanki güçlü bir enerji dolaşıyormuş gibi hissediyorum. O anlarda daha pozitif, daha canlı ve daha umutlu oluyorum. Ama bazı zamanlarda düşük oluyor, içimde ağırlık, yorgunluk ve isteksizlik birikiyor. İkisini de yaşıyorum ve bunun çok doğal olduğunu düşünüyorum. Ruh hali sürekli aynı kalmıyor, iniş çıkışlarla ilerliyor. Bu dalgalanmalar aslında insanı dengeliyor ve kendine daha çok yaklaşmasını sağlıyor. En gerçek his de tam burada saklıdır.
Ah Bahar 🌸, kitabını sevmiş olman ne güzel! Bu tarz konular zaten enerjisini yüksek tutanlara hep çekici gelir 🌟. Ben şu sıralar titreşimimi gayet yüksek hissediyorum. Doğal taşlar, meditasyon ve küçük ama anlamlı niyetlerle yükseltiyorum enerjimi. Sen de titreşimini yükseltmek istersen, bolca şükret, doğada zaman geçir ve nefesine odaklan. Titreşimler, hissettiklerinle seninle dans eder 🌿✨. Peki sen, şimdilerde nasıl hissediyorsun?
Cevap
16Cevap
Düşük olabilir
Balımm ben genelde yüksek hissediyorum ✨ pozitif odaklandıkça enerjim artıyor düşük olduğumda da toparlamaya çalışıyorum 🌸
Enerji dolu birisin canısı❣️✨
Sende öylesin aşkımsuu 🤍
Teşekkürler balımsu 🩷
Olumsuz rezonansta kalmak yıkıcıdır..
O yüzden pozitif fazda kalıp beyinde olumsuz etkileşimleri yer vermemek gerekir..
Evet yazanlara katılıyorum her şey titreşimdir... Çok güçlü bir titreşimim olduğunu biliyorum çünkü güçlü bir çekimi var
Titreşimimi yüksek hissediyorum. Hatta bundan dolayı hayat döngümdeki öz enerjiyi etrafımdaki insanlara daha iyi hissettirdiğimi düşünüyorum.
Evet bu bende yüksek böyle olmasını istemezdim.
Rezonans kanunu kitabını da okumanı öneririm bundan sonra
Bazen yüksek bazen düşük ama genelde yüksek tutmaya çalışırım.❤️
Umarım yıldızım yüksektir ya
Yüksek hissederim genelde 🌸
Bu aralar titreşimlerin dengesiz sanırım..
3310 gibi zrrr zrrr zrrr diye güçlü titrerim 😂😂
Hissetmiyorum desem inanır mısın?
Okudugun kitaplardn birkacini hediye edermisn?
Neden
Hediye aldıgım kitaplari okumayi ve saklamayı seviyorum abı neticesinde ondn
Yüksek
Yüksek sanırım
Saçma mk
Bunlara çok inanma
Bu ara çok düşük
Titreşim falan hisstemiyorum
Yüksek
Orta diyelim🌸
Yüksek hissediyorum
Düşük