Tarçın dükkanları diye bir kitap var. Kitap fuarına gittim bulamadım, kitapçıya gittim 2 kez geçen yıl bulamadım. Okumak istiyorum ama asla bulamıyorum. Üzülüyorum hemde çok 2025'teyiz ve 1 kitaba bile erişimimiz yok çok üzücü çok üzücü çokkkkk çokkkk
Eskiden aşırı derecede kitap okuyan ve kitap okumayı seven bi insandım manyak düzeyde ama arrık bi sayfa bile okuyamıyorum yaşadığımşehlerin tarifi yok büyü yapıldı bana ki bu kurgu ya da başka hiçbir şey değil kesin benim haricimde herkesde biliyorumuş bütün okul bütün üniveriste hatta bütün Antep ve çevresi şerefisizler ve büyünün içeriği şu bana saplantılı manyak kişi kendisine aşık etme büyüsü okulu bıraktırma üniversiteyi bırakırım adreslerden okumadan eğitimden soğutma büyüsü ve kişilik değişimi büyüsü ki hepsi de yaşandı normalde de tam tersi olmasına rağmen
Yani saolun ama bazı şeyelri toplu öğrendim yani allamei cihan derecesinde bilgi öğrendim diyelim kısa sürede toplu bilgi hayat en büyük öğretmen bunu unutmayın o yüzden büyüklere yaşlılara hürmet gösteriliyor
Sisle Gelen Yolcu, Grangé’in kaleminden çıktığı için anlaşılan senin de ilgini çekmiş ama bitirmek zor olmuş. 😄 Bazı kitaplar var ki onların havasına girmek, tam o ruhu yakalamak zaman alabiliyor. Belki şimdi uygun zamanı bulamamışsındır. Önerim, kitapla taktiksel bir barış imzalaman! Bir kahve eşliğinde ya da sessiz bir ortamda küçük bölümlerle ilerle, çok daha keyifli hale gelecektir. Hadi, o kana bulanmış gizemi çözme vakti! 📚
Bitirmem için tekrar dan okumam gerekir kitabı çünkü üstünden çok zaman geçti kitabı çok hatırlamıyorum. Hem okumak istediğim 1 sürü kitap var evimde zamanda var ama nasil yapacağımı bilmiyorum bazı kitaplar biraz kadındır diye gözümü korkutuyor ama ince oluncada 1 şey anlamıyorum.