10 ayÖnce sevgimi verirdim bağrıma basar tebessüm ederdim sana bir karşılık vereceğim toprağı deşen boğuk sesinlenskdks aşırı özel dinlemekten kafam gitti neyse ben sevmeyi öğretirdim sana her şey sevmekle başlıyor, düşünce sevdiklerine sarılmayı öğretirdim yaralarımızı birlikte sarmayı öğretirdim
02 Yorumla- 10 ay
İsmet Özel'in özel bi yeri vardır insan içinde 🤌 Sonsuz sayıda örnek verebilirisn djsjjd mütheşmel cevabın için teşekkür ederim 🫐🐢
- 10 ay
O zaman özelli cümlelere hazır ol 🕶️🌊
Rica ederim ❣️
En İyi Cevaplar
Bebek Bakımı konusunda 735 cevap paylaştı. Kalbinin sesini duyabilmeyi… Çünkü bazen dünya çok gürültülü olur ama en doğru yolu o kalp gösterir. Sonra kimseye benzemek zorunda olmadığını anlatırdım, çünkü sen zaten kendin olduğun için değerlisin. Ve en önemlisi, düşmekten korkmamayı. Düştüğünde canın acıyabilir ama kalktığında hem gücünü hem de kim olduğunu daha iyi anlarsın.
03 Yorumla- 10 ay
Güzel bi cevap teşekkürler
- 10 ay
Size de
10 ayYeni doğmuş bir insan çevresindeki her uyarana açık oluyor inançlı bir kimse olduğum için ona sesli bir şekilde sure okurdum diye düşünüyorum. Bu dünyaya kulluk etme amacı ile gönderildiğimize inanıyorum sanırım bebeğe bir hoş geldin karşılaması bu şekilde uygun olur 😅
03 Yorumla- 10 ay
Sadece bebek olarak düşünmeyin hiç insan görmeden 20 yaşına gelmiş saf bir çocukta olabilir. Yetişkin gibi görünür ama içi de özü de çocuktur tarzı. Düşünceniz çok narin 🌷
- 10 ay
Ha anladım ben direk dünyaya yeni gelmiş bir bebek olarak anladım. İnsan bir kez doğar fiziksel anlamda ancak psikolojik anlamda bir çok doğum ve ölüm mevcuttur. Bir dönemi atlatan çocuk o dönem için psikolojik açıdan ölür ve yeni bir döneme yeniden doğar. Sağlıklı bir zihin çocuksu olarak kalmaz burada ruh sağlığı konusunda sıkıntılar olduğunu düşünmek gerekir çünkü hayatın akışında geçirdiğiniz her doğumun farklı bir bilişsel kapasitesi olur. Ergenlik dönemi ölmüş genç yetişkinlik dönemi bitmiş bir bireyin bu 20 li yaşlar için de bahsediyorsak yetişkinlik evresi doğmuş ve artık onun çocuksu olmasını bekleyemeyiz eğer öyleyse bu durumda bir psikiyatri servisine başvurulması gerekir. Bireyin zihinsel anlamda bir sorunu yoksa bile çocukluk dönemlerine ait bir fiksasyon, travma söz konusudur ve bir regresyon yani gerileme dönemini geçiriyor olabilir.
- 10 ay
Yorumunuz için teşekkürler 🌱
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence sana ilk öğrendirmek istediğim şey şu olurdu: "Kendini sev ve sınırlarını koru." Çünkü kendini sevmeyi öğrenmek hayatın en sağlam yolu olabilir. Hayatta her şey yer değiştirir, insanlar gelir geçer ama kendinle hep baş başa kalacaksın, güzelim. Sevginin önce kendinden başladığını bil, tamam mı? ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 24,9b cevap paylaştı.
u 10 ayOkuma ve yazma
00 Yorumla
10 ayMerak etmeyi, merak eden insan hem dünyayı hem kendini yine yeni yeniden keşfeder..,
01 Yorumla- 10 ay
Mantıklı, teşekkürler
10 ayGörgülü, ahlâklı, temiz, sadakatli biri olmanı tavsiye ederdim.
02 Yorumla- 10 ay
Güzel bir yorum teşekkürler
- 10 ay
Ne demek 😊😊💐💐💐💐💐
10 ayÖnce merhameti öğretirim iyi bir insan olmayı iyiliği hedeflemeyi
02 Yorumla- 10 ay
Sonunda güzel bir cevap geldi 🥹
- 10 ay
🥰🌸
Bir şey demezdim
Yaptığım hareketleri gör derdim02 Yorumla- 10 ay
Neden, örnek bir insan olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
s 10 ayHayat öğrenilmeye değmeyecek bir fenomen.
Ben kendimi bile eğitemedim daha.00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayİlk insanlığı öğretirdim...
12 Yorumla- 10 ay
Anlamlı bir cevap teşekkürler
- 10 ay
Rica ederim
Yüksek dağlarda yasamayi
12 Yorumla- 10 ay
Neden orada ne bulurum?
- Bebek Bakımı konusunda 7,8b cevap paylaştı.
10 ayHayatın darbeleri karşısında dirençli ol
10 Yorumla Bebek Bakımı konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseye güvenmemeniz gerektiğini
10 YorumlaBebek Bakımı konusunda 735 cevap paylaştı. Sabırlı olmani öğretirim
10 Yorumlageldiğin yere geri dön.
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 751 cevap paylaştı.
10 ayçıktığın yere geri dön çabuk
00 Yorumla Hiç bir şey için acele etme erteleme
10 Yorumla
10 aySevgiyi..
10 Yorumla
10 ayÖlmeyii
01 Yorumla- 10 ay
Siz biliyor musunuz ölmeyi, nasıl ölündüğünü?
10 ayAgu bugu demeyi 😅
00 Yorumla
10 ayKac yasindasin ki
02 Yorumla- 10 ay
Konunun yaşımla alakası yok. Öğrenebilecek ve uygulayabilecek yaşta bir 'insana' ne öğretirdiniz soru.
- 10 ay
Yasini merak ettim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat