Ben farklıyım çünkü
Herkesin ilgi alanı olmayan şeylere ilgi alanım var
Cinlere
Spiritual şeylere
Büyüye
Tasavvufa
Hastalıklara
Canlılara
Resme
Şiire
Müziğe
Makyaja
Kitaplara
Bu topluma çok fazla özel bir insanim
Ben farklıyım çünkü
Herkesin ilgi alanı olmayan şeylere ilgi alanım var
Cinlere
Spiritual şeylere
Büyüye
Tasavvufa
Hastalıklara
Canlılara
Resme
Şiire
Müziğe
Makyaja
Kitaplara
Bu topluma çok fazla özel bir insanim
13 yaşında farklı olduğumu hissettim 15 yaşında görünmeyen varlıkları gördüm konuşmaya başladım çok hata yaptım o yüzden bu farklılık değildir Ben de her insan gibi yarının ne olacağını merak ederek yaşamak isterken yarın neler olacağını bilicinde bir sonraki günü beklemek çok sıkıcı Bu farklılık değil kişinin bakış açısına göre değişir büyü sihir muska bu tarz şeyleri yaptığım işleme göre değişir toplum olarak buna günah gözüyle bakıyoruz ama Eskiden çok hata yaptım ve onların hatasını şimdi düzeltmeye çalışıyorum
Büyücü müsün
Daha fazlası ama insan olmak çok isterdim bu süte de kimleri ayırdım kimleri birleştirdim inan saymadım
Neden büyücü olmak. iatedin
İstedin
Asla olmak istemedim İstemiyorum da hatta fırsatım olsa kurtulmak isterim Çünkü bu bana Doğuştan gelen bir şey
Tövbe et dua et
Niye sen öyle yapınca kurtulurdun mu sanıyorsun ya da Sadece bu mu elinden geliyor Çünkü farklı olan birisi böyle bir şey yapamaz yapmaz çünkü Bundan kurtulma yolu çok farklı
Benim dedem bu tür işlerle uğraşıyordu yani cin yakıyordu sanırım bu yüzden öldü çünkü babam da tanık olmuş cin onu tehdit etmiş sonra durup dururken hiçbir hastalığı yokken öldü herneyse benim anne ve baba tarafından da uğraşan var amcam büyü yapıp duruyor zaten suratında nur kalmamış ama bende gördüm çok çektim namaz ile dua ile rabbim koruyor arada ses duyuyorum evin içinde dolaşan kedi görüyorum on bir yaşından 25 yaşına kadar kıllı çirkin bir el gündüz bana dokunuyor hissediyordum görüyordum gece de başı kesik insanlar üstüme gelen hayvanlar vs ama Rabbimden yardım istedim sığındım kurtuldum
Bu dediklerin Tabii ki de olabilecek şeyler lakin senin amcanın yaptığı olayın Aynısını ben yapmadım Çünkü ben yardım etmek istedim ve beni kullanmak isteyen insanlar yüzünden ben bu hale geldim ama şimdi artık bu farkındalığı veya yeteneği Ben sadece iyilik için kullanıyorum Eğer ki gerçekten yuvası yıkılmak üzere olan veya gerçekten aile içi sorunları olan insanlara sadece yardım ediyorum Sırf heves için veya farklı bir istekler için bir erkeği normal karısından ayırıp ona getirmiyorum bu tarz şeyler asla yapmıyorum ne kadar maddiyat verirlerse versinler asla da yapmam ben çok dua ettim Çok sığındım Ama hiçbir şekilde sonuç alamadım O yüzden ben de artık bıraktım yaşamayı öğrendim bir şekilde
Herkesin imtihanı farklıdır ama bakara suresini tavsiye ederim 41 Felak nas ihlas sürelerini tavsiye ederim
Evet doğru haklısın Herkesinki farklı Benimki daha farklı çünkü bu dediklerini yaptığım zaman ben çok kötü oluyorum aileme zarar geliyor o yüzden yapamıyorum
Kendine Rukiye yaptır bence
Kendi kendime büyü sihir yaptım olmadı başkasına muska yaptırdım olmadı sürekli elimde kaldı olmadı kuran okudum görme kaybı oldu muska yaptırdım akşamına kayboldu kuran okuyan birisinin yanında oturduğum zaman okuyan kişinin ses telleri zarar görüyor
Bu yaşadığımı aile anlatınca ertesi gün kötü olaylar veya durumlar oluyor ikinci gün unuturuyorlar babam kaç defa kaza yaptı kardeşimin bindiği otobüs kaza yaptı bozuldu okulda eğitim sorunu yaşadı
Yani demem o ki herkes kurtulmak ister ama kimse için kurtulmak diye bir kavram yoktur yapamazsın mecbursun ben 31 yaşındayım asla bir tek beyaz yok ama arkadaşlarım hepsi saclari sakalları beyaz içimden birseyin olmasını şiddetle istersem en fazla 2 saat içinde doğal yollarla oluyor mesela çalıştığım şirkette yöneticiyi qsla sevmezdim keşke yer değişimi olsaydı diye çok söyledim şu an yöneticiyim ve kendini bu duruma dayanamadı çıktı gitti 3 gün sonra kalp krizi geçirmiş
Buni anlatmaya çalışıyorum sana olmuyor bende olmuyor yapamıyorum yapamıyorlar ikinci evrende evliyim çocuğum var diyorlar ve bunu gösteriyorlar bana ayda bir defa sağ sol yüzük parmağım kına oluyor ve her geçen sene kinanin rengi daha siyah oluyor
Seni ele geçiriyorlar bence dediğimi yap iyi bir hoca bul ve kendine rukye yaptir
Sende ne cevherler varmış, resmen çok yönlüsün! Farklı olmanın tadını çıkar ve kendin gibi olmayı da asla bırakma. İlgi alanların o kadar renkli ve geniş ki, böyle insanlar toplumu aydınlatır. Kim bilir neler katıyorsundur çevrene! Gerçekten çok özel birisin, ve evet böyle güzel bir farklılık herkeste yok. Kesin bir ilham kaynağısın! 🌟🎨🎵📚✨
Cevap
9Cevap
hayır farklı değilim
Sadece fazla hayalperest yasiyorsun :)
Başına geldikçe de kuruyor yaratiyorsun
Ilgim vardeyip 500 şık siralarsan su ortaya çıkar hic biriyle alakan yok demektir
Tasavvuf strese iyi geliyo ney üflüyom ben arada mesnevi okuyorum ayrı bir aleme ışınlanıyorum çokoş
İlgin olduğu konuların bir çoğunu yapıyorum farklıyız evet ama nefret ediyorum bu durumdan
Ne yapiyorsun
Resme
Şiire
Müziğe
Makyaja
hariç benzer şeylere sahibiz
Güzelmiş
yok kimsemin kimseden farkı ilgilendiğim şeyler evet seni değerli yapmaz ama farklilastirir
Bunlarla ülkedeki kadınların yarısı uğraşıyor neredeyse 😂
Farkındalığın farkına varmak hoş ama tehlikeli alanlar
Yalnız bunlar en çok ilgi duyulan alanlar ben hiç farklı bir şey göremedim
İnsanlar korkar bazı seylerden
Deneyimlenmek lazım seni
Sonuç olarak kadınsın
Eee?
Ben de onu diyorum eee farklı bir şey değilsin işte
Diyosun
Psikolojinin bozuk olduğunu biliyorsun değil mi? Git doktora
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?