Bıraz kırgın hissediyorum. Ama kıme ve neden bılmıyorum. İçim üzgün. Dışım suskun. Hayalımı baskaları yaşarken yutkunamıyorum. Insanların bana bakışı bıraz içimi sızlatıyor. Kendımı bıraz kötü hissediyorum. Eksık bıraz.
Insanların diline sakız olmuş gıbı hıssedıyorum ve acınası halde oldugumu. Kaçıp gitmek istiyorum tasımı topragımı toplayıp silinmek bu yeryüzünden. Her zaman dua edıyorum:"Allahım ölümüm hayırlıysa en hayırlı şekilde al benı yanına."
24 yaşındayım ve hiçbir şeye hevesim kalmamış, bıkkın hıssedıyorum. Ve bıraz kırgın. Kime neden kırgın oldugumu bılmeden..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vesvese yapma kendine demek yaşaman hayirlisiymiş ölümü isteme çünkü tövbe kapısı açık
Kötü hissediyorum kendimi
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor inşirah süresi okurmusun
Hz Yunus peygamber efendimiz balığın karnında çıkaran Allah senide sıkıntılardan kurtarir sapret imtihan
Okurum da. Atamiyorum içimdekini
Bak bu vesvese fısıldama, kötü telkinde bulunma, karışık sözler söyleme, kuşkulanma”; aynı kökten vesvâs “insanın içine doğan zararlı uyarıcı, kötü duygu ve düşünce, telkin, şüphe, fısıltı, evham” gibi
Canım yanıyor biraz
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek
Anlatmak istermisin
Işte bu yüzden ölmek istiyorum
Neden ölmek istiyorsun anlamadım
Her şey geçici olduğu için
Dünya bu her şey geçici bu dünya bir köprüdür gelip görüp gidecez önemli olan gideceğimiz yere hazırlıklı olmak
Sapret ve duaet
Sadece kendine odaklan takılma herşeye biraz boş vermeyi öğren biraz gamsız ol
kendıme nasıl odaklanabılırım?
Hedeflerin olsun hayallerin olsun kendini sev kendine değer ver hoşgörülü ol kim napiyosa yapsın ne diyorsa desin sen kendi için de kendinle mutlu ol
Hevesim yok ama
O olması lazım sıkıntın olursa yaz bana arada
Keşke ben de ölsem herkes kötü şeyler yaşıyor kimseyle uğraşmamak en iyisi
Var, hem de oldukça benzer şekilde.
Bunu bende istiyorum ama olmuyo