Arkadaşlar lütfen bana yardım edin şaka mizah anlamında çok yakın olduğumuz birini kendimize aşık edebiliyoruz mu?

Benim bir kurs arkadaşım var, ikimiz de üniversiteye hazırlanan adayız. Kursa ilk gittiğimde ilk onunla iletişimim oldu, konuştum. Çok esprili bir çocuk, her anlamda çok hoşuma gidiyor, istediğim her şey onda var. Her seferinde bana takılıyor, şakalaşıyor. Kursta 2 kız var, asıl grup onlardan ibaret, diğerleri ek ders için geliyor. O iki kızdan başkalarıyla çok da dalga geçmiyor, özellikle benimle uğraşıyor. Her dakika onunla ilgili hislerim var ama sanırım o başka bir kızı istiyor. Ve merak ediyorum, zamanla o kızı unutturup kendime âşık edebilir miyim? Mizah açısından inanılmaz yakınız ama benim hislerim var. Sizce onun da bana karşı bir duygusu olabilir mi ya da ne yapayım ki derste dikkatini çekeyim?

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin şaka mizah anlamında çok yakın olduğumuz birini kendimize aşık edebiliyoruz mu?