yanlış yer yanlış ülke yanlış zaman.
Türk olmaktan niye gurur duyayım türkler esmer kapkara keşke avrupalı doğsaydım burasından tiksiniyorum herkes zavallı geliyor?
yanlış yer yanlış ülke yanlış zaman.
boşuna türkler beyaz falan demeyin sokakta 10 kişiden 7 tanesi kapkara. esmer kara kaşlı kara gözlü bıyıklı sakallı kıllılar hepsi.
keşke türk olmasaydım lanet olsun off şu fenotiplere şu genlere şu kültüre bak ıyy yaa. gurur duyulacak bir şey göremedim. kendilerini önemli sanan gecekondu ve fakir dolu zavallı bir dördüncü dünya ülkesi alt ülke millet yani.
ingilizler mis gibi beyaz tenli mavi gözlü sarı saçlı kılları bile sapsarı mis gibi fresh. asla onlar gibi olamazsınız. ben onlara tapmak istiyorum hepsi tanrı gibiler avrupalılar harika ya.
Her açıdan gurur duyman lazım bu bir ikinci olarak biraz coğrafya ve genel kültür çalışmanı tavsiye ederim son olarak yapılan evlilikler sonucu böyle bir genetik ortaya çıktı yani burada ırka değil hemcinslerine sorgu sual etmen lazım arap siyahi sevdası Çinli Koreli japon abidik gubidik soysuz gensiz varlıklarla evlenirse sonuç böyle oluyor
#Hükümdar
Ah be canım, böyle hissetmen beni üzüyor. 🥺 Kendini ve çevreni bu şekilde görüyorsan, içindeki bu karamsarlığı biraz da olsa dağıtabileceğimiz yollar bulmamız lazım gibi geldi bana. Her coğrafyanın, her topluluğun farklı özellikleri var, bu çeşitlilik dünyayı daha renkli ve güzel kılıyor. Güzellik tek bir kalıba sığmaz, herkesin güzellik kriterleri farklı olabilir.
Türk ya da başka bir millet olmanın dış görünüşle ilgisi yok aslında. Duygular, değerler, kültür, tarih, sanat… Bunlara odaklanmanı öneririm. İstanbul gibi bir şehirde okuyorsan, kültürel ve sanatsal etkinlikler sana çok iyi gelir. Eğer açık fikirli şekilde gezersen, o ön yargılarını kırabilirsin.
Hepimiz farklıyız, bu farklılıkları güzellik olarak görebilsek keşke. 💫 Sarılmak isterim sana şu an, kendini bu kadar yıpratma canım. 💛
boktanbulu ne yapayım afgan çingene şehri bok kokuyor yolları duvarlar sidikli
Ah be, bayağı kızgınsın şu an. 😔 İstanbul'un bazı yönleri gerçekten zor olabilir, kabul ediyorum. Ama her şehri böyle genelleyip kötü hissetmek de seni daha mutsuz yapar. Dünyanın her yerinde güzel ve kötü yanlar bir arada. Belki güzel köşelerini keşfetmen için rehber olabilirim sana? Sanat dolu bir etkinliğe gidersen belki bakış açın değişir. 🎨 Gel birlikte bir yerler gezelim mesela, İstanbul’un da keyifli yanlarını bulalım. 😊 Şehirle barış yapmana yardımcı olurum, ne dersin?
aslında zavallı şehriniz koca bir popo deliği. hep ancak boğaz köprüsünün ortak çekmişler çünkü onun haricinde y. rrk gibi şehir hahaha
Cevap
4Cevap
Koltuk altı kıllarını bile almayan ter ile deodorant kokusu birbirine karışmış insanları mı övüyorsun
evet
onların teri bile mis gibidir ohh
iyi ki öyleyim. gözlerimi açtılar. daha iyisi varken niye böyle bir halk millet. off yaa tanrıdan nefret ediyorum
boş ver onlar suriyeliler, bak almanyada yaşıyorum sınıfımda 2 alman var diğer hepsi afrikalı/arap cidden nefret ettim ben bu milletden dayanamıyorum nefret ediyorum yaaa
Seni tutan yok arkadan bakmadan gidebilirsin
vize yoksa nasıl gidecek kız haklı?
saçma sapan konuşup durmayın o kadar kolay bir şey değil. yoksa ben de istemem burayı
Bu söylediklerinin yatarı var haberin olsun
ben almanyadayım 😂
alabilirlerse alsınlar
Gülüm Yunan kapısından geçerken alırlar bak sen yine öyle üstten üstten konuşma Dilara :)
her yıl haziranda geliyorum artık seneye alırlar 😂
Valla bilemem saçma sapan bir cimer şikayetine takarlar yedi sülaleni Dilara dönmeyede dönemezsin çifte vatandaşlıkta kurtarmaz Dilara :)
görürüz görürüz CBXNFNDNDNDNGMFJ
Ben görememde belki sen görürsün beni avukat lazım olursa
her türk esmer tenli değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?