Her şeyi okuyabilirim, her kitaba bakabilirim ama şu kitap var ya…asla cesaret edemiyorum.

Okudum yarım bıraktım ama korktuğumdan değil her yerde okurken görünmesinden çekindiğim için. Ama tekrardan okuyacağım. Bu sefer yarım bırakmadan. Çok üzülerek okuduğum kitaplardan birisiydi. Ben genelde gerçek yaşanmışlık kitaplarını severim. O yüzden kitapta çok güzeldi.
Bundan daha beter bir film izledim yakın zamanda hiç bir şeye şaşırmam derken film bitince kendime gelemedim bir de yaşanmış gerçek bir olaydan alıntı olduğunu bildiğim için, film abartma da diyemiyor insan
Ay hangisi?
Psikolojin alt üst olur boş ver
Olsun belki izlemişimdir
İzleseydin söyler söylemez ilk aklına o gelirdi. old boy izledin mi mesela bir tık altı bu olabilir.
İzledim.)))
Unutuyorum bazen, söyle merak ettim 🥹
O da etkiliyor fakat o gerçekçilik eksikliği yüzünden insana işlemiyor
Çatlattın yemin ederim…söyle de izliyimmm
İçimdeki yangın al izle çok meraklısın
Eheheh teşekkür ederimmmm
İzleyince yaz buraya bana küfür etme sakın
Aaaaaa ben bunu gördüümmmm
Hiç öyle bi kıza benziyor muyum ^^
Bana sorma gözünü seveyim ben kime iyi desem tersi çıkıyor 😀
Yalancıktan he deseydin bari…
He dersem benziyor olacaksın ama emin misin ;))
Eminim onaylıyorum katılıyorum evet diyorum
Tamam en kötü kız sensin evet diyorum:))
Aaa hani iyi diyecektin?
Çok dikkatsizsin, kime iyi dersem kötü çıkıyor sana kötü dedim iyi çıkacaksın
Kafamı aşure ettin…hiç başıma gelmemişti
Sütlaç niyetine bir kaşık 🥄 alıyorum müsaadenle :))
Ooo müsaade sizin efenim afiyet bal şeker olsun
Afiyet bal şeker olsun değil, aşuren sütlaç olsun diyeceksiniz kötüsün sen unutma:))
Çok kötü bi’ kızım nabalım…🥹
İyiliğin ve güzelliğin ne olduğunu görmen için gönderildim 😀
Tesekkürler süpermenn
Rica ederim badgirl ;)) Dün akşam son süpermani izledim aklında olsun sakın izleme berbat
Hiç sevmem ki, ama içimdeki yangını izlicemm
Tamam sana iyi seyirler bol göz yaşları...
İzleyip gelicem
Filmi tam şu an açmak nasip oldu (grip oldum yataktayım tek şansım bu. d)
İzleyip yorumumu söylicem
Geçmiş olsun, hasta hasta izle bakalım
Teşekkürler teşekkürler 🍀
Filmi sürekli görür ama izlemezdim. O zamanlar Nihat’ın annesine isteyerek bir şeyler yaptığını düşünmüştüm…yemin ederim her saniyesine değdi. Sana inat yapınca izleme hevesim daha çok gelmişti, iyi ki gelmiş. BAYILDIM!
Yaşanmış bir hikaye biliyor musun
İnanamıyorum yemin ederim yeniden izleyesim var oldboy halt etmiş yanında
Old boy kurgusal ve ruhsuz biraz bu içine işliyor insanın
Hem de çok. Bunu izlerken hepsine sadece üzüldüm ya ağlicam, kitabını yazmışlar mıdır ki
Yazmış olabilirler bak bir
İşte! Bu kitap çok ağır bir gerçekliği konu alıyor ve insanı yerle bir edebiliyor. *Kardeşini Doğurmak* bence birçok kişi için zorlayıcı bir kitap. Yaşanan hikayeler çoğu zaman insana ağır gelir ve sindirmesi zordur. Böyle kitaplar bizi farklı açılardan düşünmeye iter ama okuma cesareti bulmak da kolay değil. Eğer hazır değilsen kendine zaman tanı, her kitap doğru zamanda okunur. 💔
Cevap
7Cevap
Okuma boş ver Zihninizi daha güzel şeyler koyun daha güzel bir şekilde yaşayın böyle ağır şeyler okumuyorum
Ne kadar kötü bir kitap ya cidden var mı böyle bir hayat diyecem de vardır lanet olsun ki vardır
Ben okudum. Hala da etkisinden çıkamam. Var birkaç tane. Ama aklıma gelmiyor isimleri. Bence bazen her kitap okunmamalı.
Birkaç ay önce okudum ve hiç pişman olmadım. Evet, zor bir kitap her kadının okumadı muhakkak gerekli. Çok de kişiye önerdim
Haberlerine bile tahammülüm yok, okumak içimi acıtır. Zülfü Livaneli-Mutluluk kitabını okumuştum ve çok acı bir karamsarlık çökmüştü.
Psikoloji kitaplarının hepsi çok özeniyorum ama çekiniyorum.
Tutunamayanlar vardı ama 2 ay önce bitirdim onu.
Aldim duruyor ne zaman hazır olurum bilmiyorum bir bu bir de El kızı
Tutunamayanlar ama bu sene tam zamanı artık tutunayım ona :d
Bu kitap gerçekten dehşet hayatımda kapağını bile açamam her şeye cesaret edebilirim ama buna ı ıhh
Var. Her şeyi okumam. Lisede filan olsam veya beş on sene önce olsa her şeyi okurdum.
Kalın kitaplar gözümü korkutuyor ama genede başlayıp bitiriyorum baska yok oyle korktuğum kitap
Okumasi zordur eminim mesela ben.1. Derece yakinim tatafindan taciz edildim çocukken
Asla okuyamam böyle bir kitabı.
Bazı kitaplar var evet.
Hayır yok. Sevdiysem ilgimi cektiyse okurum
Bu tarz bir kitap okuyamam.
Hayır yok pek korkuları olan bir insan değilim 😂
Evet Murat Bardakçı'nın bir kitabı...
Evet bu kitabı gördüğümde igrenmistim başlığından
Öyle bir kitap yok
öyle bir kitap yok
Yoktur
Biraz okudum bıraktım bunu
Babaya mektup..