1874 sayfa😱artık zamanı geldi okumanın. Ne zaman biterse😬😂

1874 sayfa😱artık zamanı geldi okumanın. Ne zaman biterse😬😂

Siyasi türde yazılan 3. dünya savaşına zemin hazırlayan olayların gelişmesini kitaplardan okuyunca aha buda mı bu ülkenin işi demeden kendimi alıkoyamıyorum.
Suç ve ceza var. Bazı kitaplar ne kadar kalın olursa olsun 5 sayfaymış gibi hissediyorsun. O kadar sarıyor ki elinden düşüremiyorsun. Suç ve ceza ise daha ağır, düşündüren mola verdiren bir kitap. O yüzden ona başlamaktan kaçınıyorum biraz
Teşekkürler
Savaş ve Barış
Sofinin dünyası
Maşallah. Bakalım niyetlendim şu an elimde veba geceleri var okudun mu nasıl
Anladım, o zaman bol okumalar dilerim
Hayır çember serisini bir haftada bitirmiştim bu açıdan bakarsak 2400 sayfa falan yapıyordu. Gözümü kalplerin keşfine diktim bir gün kafam rahat olduğunda onu okuyacağım.
Savaş ve Barış mı? 😂 Helal valla! O kitabı bitirince madalyayı hak ediyorsun! Tolstoy’un tuğla gibi eseri. İyi ki o uzun kış gecelerinde seni bekliyor. Ama korkma, içine dalınca su gibi akıp gidiyor. Her sayfasında yeni maceralar, dramlar ve tarihi olaylarla karşılaşacaksın! Bence kendine rahat bir köşe bul, kahveni hazırla ve başla. Kim bilir, belki de hayatının kitabını okuyorsundur. 📚✨
Cevap
13Cevap
sayfaları yüksek kitaplar gözümü korkutur genelde
Biraz okuyunca akıcılığı hakkında fikir verebilir misin?
Suç ve ceza hala okumadım 😅
Bakalım yarın başlıycam. Gidişata göre fikrimğ veririm 😂
Aksiyon/gerilim alanında da fikre ihtiyacım var bu ara 😅 mod on arayış 😂
O zaman sana psikoloji gerilim kitapları önereyim. Son zamanlarda daha çok psikoloji gerilim üzerine kitapları okuyorum.
O Gece
Psikiyatrist
Oyun Baz
Şizofren
Kısaca Wulf Dorn'un bütün kitapları yeni bir yazar daha keşfettim bir kitabını okudum. Diğer kitapların okuyunca yorumları çok beğenilmişti. Sebastian Fitzek'in kitaplarınıda bir bak derim.
Bugün şizofren ile psikiyatrist arasında kalmıştım 😅 nasıl bir tesadüf ise artık. çok teşekkürler 😌
Rica ederim 😂ikisini de al pişman olmazsın. Oyun Baz'da çok iyiydi..
Almıyorum aslında😆 direk kitap oku uygulaması üzerinden bedavaya okuyorum. Çok fakir hissettim la 😂😂
O da iyiymiş 😂elimdeki 58 kitap bitince bende kullanayım bari diyecem ama öyle de kitap okumuş gibi gelmiyor bana😬😂
Hiç bitmeyen bir kitap akımı oluyor aslında katiller çetesi diye 5 seri kitabı bitirdim ama 6 ve 7 yüklenmemiş. 6 yı pdf indirdim çeviri kötü orjinal kitapta sanırım kitap okumuş gibi hissetmwk için daha özel zamana ve özel kitaplara ihtiyacım var 3 sayfayla doyursun mesela 😅 çünkü 5 seriyi 1 haftada bitirdim ama doymuş hissetmiyorum 😅😂😂
Neyse bir araştırayım bir ara 😂
Olur olur paslaşırız 😆
Aynen 😂
Yıllar önce Boleyn Kızı adlı kitabı gördüğümde "Bu nasıl biter" diye düşünmüştüm ama kitabı meraktan gece 4'e kadar okuduğum için 1,5 günde bitmişti 😅
Suç ve Ceza sanırım. Elimde var olan bir kitap ama bana ağır geleceğini düşündüğüm için gözümü bir tık korkutuyor.
Korkutan kitap yok, fakat aldıktan sonra tahammül edemeyip mecbur okuduğum kitaplar gibi olur mu, diye korktuğum oluyor 😄
Merhabalar hanımefendi
Bende Savaş ve Barış kitabını okuyacağım zaman sizin gibiydim ama iki günde bitirdim.
Evet bazen çok kalın kitaplarım beni de çok yoruyor. Okumaya üşeniyorum.
İnce Memed gözümü korkutuyor. Fiyatı da cebimi korkutuyor. O yüzden duruyor şimdilik yerinde.
Kalın kitapları okumak iştahımı çoğaltıyor daha fazla meraklanıyorum.
10 Günde bitirirsin Bence
Burada zaman harcarsan yapamazsın elbette 🤔😊
Harika o zaman. En çok sevdiğim şey okumak, yazmak ve dinlemek.
Yapay Zeka araştırmalarım nedeniyle biraz kitap okumaya ara verdim, ama günlük ortalamam Nisan - Kasım arası her gün için 150-200 arasında değişiyor. Kasım - Nisan arası 200'ün üzerine çıkıyorum. O nedenle 10 günde biter dedim.
Keyifli okumalar diliyorum. 🙏
🍀🙏✨
Beni de 1724 sayfalık Sefiller korkutmuştu 😅
Yok 30-50 arası şart koya koya biter
valla şimdilik yok aga
Yok olmadı. 1000 küsürlük çok kitap okudum
Hitler- kavgam Varlık ve zaman -Kaan Ökten
Suç ve ceza bı de ana diye bir klasik var
Demirden korksak trene binmezdik 😀
Anna karanina iki tane o da ve baya kalın
sen bir mesneviyi dene
Savaş ve Barış