Adını feriha koymadım tabi ki ama ferah bir ülke olsun isterdim ferahistan da güzel ama durun banel olmasın... Gülistan olsun ya adfadf hem gülelim hem de gül huzuru ve zarafeti olsun

Adını feriha koymadım tabi ki ama ferah bir ülke olsun isterdim ferahistan da güzel ama durun banel olmasın... Gülistan olsun ya adfadf hem gülelim hem de gül huzuru ve zarafeti olsun

Sizce insnalr bazı şeylerle alay etmeye çalışırken aşkında o kişiyi içten içe kıskandığı için ama bunu bastırmak için yapıyor olabilir mi aslında özendiği bazı şeyleri bastırmak için alay metodunu uygulaması mesela geçmişten bu yana çoğu kişi sürekli farklı konuları ele alıp benle alay etmeye çalıştı kimi zaman çok ders çalışmamı inek diye lanse ettiler kimi zmana aşırı düzgün ve nezih ve edepli kibar olmamı ve hanımefendi kişiliğim ve giyimimi yaşlı diye tanımlayıp alay ettiler kimi zaman dini değerlerime olan düşkünlüğümle alay ettiler şimdi de babamın mesleği ve maddiyatı ailevi akraba vs bununla farklı yollarla alay etmeye çalışıyorlar aslında farkındayım çoğu şeyin kıskançlıktan çatladıkaöeı için kudurdulakeu için ne yapacaklarını bilmiyorlar mesela ben maddi manevi her türlü aslında hayatımdan çok şükür çok memnunum ama insnalr özendiği ve kıskançlık duygusunu bastırmak için neden sizce böyle yöntemler uyguluyorlar mesela kimse benim dikkatimi bile çekmiyor hatta maddi durumu çok iyi olan ve sözde çok elit ailelerin kızlarına çok acıyorum desem ne dersiniz🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İçim parçalanıyor hatta🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız nerden çıktı bu
Yamaal koyardım
yamaal
Y =adımın ilk harfi
A = ayşe bana seslendikleri ad eskiden
M = mavi ilk yazdığım hikayenin baş karakterin adı
A = babamın adının ilk harfi
AL = ise soy adımın 3 kelimesinin ilk iki harfi
Zengiin bir isimmm anılar kutusu gibi çok tatlı 🥲
Çikolata Cumhuriyeti
bayıldımmm
Teşekkürler 🌟🌷
Çedya veya Alfalonya
Çünkü hedefim Chad ve Alfa bir erkek olmak
Hmmmm
Eig isterim sorunu en çok ciddiye alıp güzel isimler türeten ben olmuşum bence sjsjs
Tamam seçeceğim emeğine sağlık 🤭
Biz Berk ve Şenay!
Gülistan adı dinlenirken bile huzur veren bir ad 🌸. Zarif olduğu kesin, gül hem barışı hem zarafeti çağrıştırıyor. Ama madem hayal kuruyoruz, biz bu ülkeye "Serendipya" derdik. Serendipity yani güzel tesadüfler ülkesi! Hayatın her köşesinde tatlı sürprizler, tıpkı bu fotoğraftaki gibi huzur dolu manzaralar olurdu 🏞️.
Beğendim tatlış masalsı
Oh, ne güzel ki aynen hissettirmişiz! Serendipya tam masalsı bir yer değil mi zaten? 🌟 Bir gün kendi ülkelerimizi kurarsak, birbirimizle sınır komşusu olalım. Gülistan ve Serendipya barış içinde yaşar 🌸🏞️.
Cevap
13Cevap
Aleroth City
Hiç uğraşamam ülke kurmakla ya, gerek yok. Başımı ağrıtamam jsjsjs
Başını ağrıtanları sürersin ballıçörekim
Beğendim vallahi beğendim kimseye sabrım kalmamıştır yetter ulen hammurabi kurallarını da getirecem ben benimkine
Oooooh :D
Çocukların dünyası diye ülke kurardım sade çocuklar olcak
Sabıristan olsun :D sabır ede ede ne hale geldik :D
Yok daha çok üstümüze gelirker sabiristana füze atalım derler bence yeteristan olsun babaannemin adı da yeter bir sabırsız kadın var ya kdkkskd
O yüzden sabır kelimesini unut kakdks
Adını bilemedim ama milli marşı Sefo&Demet Akalın-Yerinde Dur
Dünya dönüyor sen ne dersen de
Huzuristan olsun 😄 en lazım olan şey
Kesinlikle 😄
Adaletistan rteler giremez
Vergisizistan da olabilir
FunLand olurdu
Psiko deliler imparatorluğu...
Sleeptopia veya Zillandia sjsjsjs
Yaratıcı beğendim 😄💫
💫 senin hayalin de çok güzel 🫧🩵💐
🌹
Senin adını verirdim ki içerisi huzur dolsun
Mantıklı
O.. ruspu savar 😀😀😀😀😀
Tamam o zaman jülide olsun
Muz cumhuriyeti 🍌🍌🍌🍌🍌
Ütopya ahsjs
Mâlolangelmesin
Vergistan.
Hacışakiristan
ooo hacım hoş geldiniz
Eyvallah, geliriz öyle. Aç elini tütün kolonyası dökeyim
Sen de mi ya dostikem de sürekli kullanıyor ulen geçen merkezde yürüyorum amca geçti yanımdan da dostikemi hatırladım ya bi kızı bu kokuyla hatırlamak şaka mı 🤣
Aksine, hiç sevmediğim bir koku diye ikram etmek istedim :D O arkadaşının evi naftalin de kokuyordur
Abart 🤣 sana tütün kolonyası seven kız denk gelsin de gör gününü
fakwörld
Bana bak lan ortalıkta dindar takılıp millete sövme başına gönderirim yıldırımları
atma kız ben nasılsam o yum karşıdaki ne malsa o
profilimde yazar iyi oku onu
Hadi ordan be herkese kabasın
buyum dedik ya sizler gibi gizliden değil herkesin yüzüne.
Yoo hodri meydan yazıyorum işte kabasın kabasın kaaabasın madem burayı sodom ve gomore gibi görüyorsun git o zaman bu lanetli beldeden yoksa sen de helal olacaksın ehehehrhe
helal değil helak o çokomel. böyleyim ki gerektiğinde senin gibilere ağzının payını verebileyim.
Klavye hatası fazla uçuyorsun çakılırsın yere
Kınama kınadığın başına gelmeden ölmezsin
klavye hatası telefonun küçüklüğünden bebeğim biz de hata yok sadece telefonum küçük yarın çıkma teklif etme kabul etmem burada edit yok olsa alayını düzeltiriz otuz bin mesaj yazmışım iki ayda.
de birleşik yazılır, bizde bizdeeeeeee
öptüm çok konuşmayalım aramız ısınıyooor.
sen bi çarpıl yamul kınadığın başına gelsin de o zaman güleceğim sana egoya bak egoya
Amarêzza
Havalı
Kadinvatan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?