Bazen elimde yeni bir kitap görenler, “Aa! Sen bunu daha önce nasıl okumazsın?” falan diyorlar. Benim çok popüler olan kitapları sonradan okumak gibi bir huyum var ve sıradaki Da Vinci Şifresi! 🫠⭐️
Çok popüler olan ama hiç okumadığınız kitaplar var mı?
Kinyas ve Kayra sanırım popüler olan ve okumaktan kaçtığım bir kitap. Bir kısmını okudum isyan eden inançsız bir insanın gözünden anlatılan bir kitap açıkçası popüler olmasına anlam veremedim yok yani benlik değil. Birde momo var o da saçma bulduğum bir kitap popüler olan 🥱
Dolusuyla var modası geçince okuyorum ben. Ama bazılarını da ilgimi çekmediği için okumadım. Aksiyon, bilim kurgu kitapları ilgimi çekmiyor. Ben roman, hikaye, masal, şiir, deneme insanıyım.
Bu kitabın aynısından bende var. Aldım ve hiç okumadım öylece kaldı. En sonunda dedim ki ulan kitabı okumadım bari bunun filmini izliyeyim Netflix'ten açtım izledim 😂
Da Vinci Şifresi şahane bir tercih! 🤩 İnsanlara popüler kitapları henüz okumadığını söyleyince o şaşkınlık dolu tepkiler yok mu, tam klasik. 😂 Ben de hâlâ “Sefiller”i bitirmedim mesela, hep başka kitaplardan öncelik sıralaması değişiyor. Sen keyfini çıkar, popüler kitaplar bizi beklesin! 📚✨
Aynı sey bende dizi ve filmler icin var. Cok populer oldugu dönem izlemem sonra bi unutulur o zaman izlerim 🤭 oğuz atayın tutunamayanlar i okumak istiyorum bir süredir vakit bulursam başlıcam 🤭