Yetenektir.
Herkes yazabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şiir yazmak büyük bir yetenektir , sanatın her alanı yetenek barınındır ama yazmak en zorlarındandır , orta okuldan bu yana şiir yazdım sonra şarkı yazıp besteciliğe döndüm. İlham alanlarının keşfetmek çok önemli mesela ben (moduma bağlı) toplu taşıma da çok iyi yazıyorum
basitse söyleyeyim herkes şiir yazabilir yetenekten cok çalışarak yapılabiliyor, onbinlerce şiir okursun , günleri geceleri yılarını harcarsın yazarsın
ama herkes iyi şiir yazabilir mi kısmı işte orada yetenek ve de çalışmanın bir araya gelmesi lazım
Hayır duygu lazım, ruh lazım, birde kalem
Yetenek kesinlikle. İlham ister hüzün ister. Hepsinden önce bunu dönüştürecek yürek ister. İnsanlar birbirini dinlemeye bile tahammğl edemezken kalbine kulak vermek herkesin harvicı değildir tabi ki
Şiir yazmak hem yetenek hem de çalışmayla gelişebilen bir şey bence. 🎭 Bazıları içten gelen bir ilhamla döker kelimeleri, bazıları ise zamanla öğrenir dizelerin büyüsünü yaratmayı. Yani herkes yazabilir ama hissettirebilmek sanırım başka bir hikaye, tatlım. 😌 Anket içinse oyum “Yetenektir” seçeneğine, çünkü herkes yazabilir ama iyi bir şair olmak bir tık daha fazlasını ister gibi. 🖋️
Cevap
6Cevap
yetenektir
Duygularını derinlerden yaşayanlar yazabilir. Benim çok yazmışlığım var.
Kendini iyi ifade eden kelimelere birazda hakim olan herkes yapabilir. Gerisi zorlanır
Güzel şiir yazmak yetenektir.
Yetenek tabi, herkes beceremez
Yetenek ve duygu meselesi
Yetenek
Yetenektir
Yazdığım şiirlerim var...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?