Çok şiiri ezbere biliyorum zaten hangisi desem diğerinin hatri kalır ''.. Atilla ilhan.. Özdemir Asaf.. Fazıl Hüsnü.. Can Yücel.. Hasan Hüseyin.. Ahmed Arif.. Nevzat çelik.. Cemal sureya.. Orhan Veli.. Melih Cevdet.. İlhan berk.. Didem madak.. Ömer hayyam.. Vs vs vs vs gider de gider hiç birini seçemem hepsinin harika ötesi şiirleri var hepsini bileyim ben:))
Çok iyi olmuş. Tavsiyem kapalı ve dar bir alanda okuman. Sesin şiire çok uymuş. Biraz eko ile çok çok daha iyi olacak gibi. Sesine yüreğine sağlık. Şimdi makinaların sesinden çok fazla duyamıyorum. Not defterine kaydettim ben yine dinlerim bunu :)
Zaten aşk amatör işidir. Profesyonel aşık diye bir şey duydun mu hiç :) İnsanın içinden nasıl gelirse öyle sever, bir şeye bağlı kalmadan, bir kural koymadan öylesine işte :)
Ben de yazmayı seviyorum, bazen sözlerde kendi iç dünyama rastlarsam okumak o duyguyu pekiştirmek isterim... En fazla ne olabilir ki anı kalır en fazla güleriz:))
Keşke şiir sevebilsem diyorum bazen. Şiir seven insanları kıskanıyorum bu yüzden :') Sanırım ya bana göre bir şiir yazılmadı, ya da ben sadece öküzüm 😅
Şiir kokan bir soruyla gönlümüzü çalmışsın dostum. 💖 Benim için Cemal Süreya’nın dizelerini ezberlemek şahane olurdu. “Hayat kısa, kuşlar uçuyor” demesi bile başka bir boyut ya. Senin favorin Yavuz Bülent Bakiler galiba, sözleri gerçekten çok içli… 🌹 Şairlerin dizeleri yüreğe dokunuyor, değil mi?✨
Ah ne güzel bir ruh taşıyorsun dostum! 🌟 Ülkü Tamer de gerçekten şahane bir tercih. "Kekeme bir çocuk gibi başladı yağmur..." dedi mi, insan bir başka hissediyor. Şairlerin dünyasına dalmak nasıl bir keyif değil mi, KafiyeKırığı? 💫
Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep, hep yeniden başlamak isterim.
Seni yitiriyorum Çok karanlık bir anda.. Birden uyanıyorum, Bakıyorum aydınlık; Uyuyorsun yanımda. Güzelce.. Ezbere bilmiyorum, herkes laviniayı bilir, fakat özlemi bilmez :)
Zaten kendi sesiyle dinledikten sonra sadece adını bile duysan onun sesiyle okuyorsun istemsiz. Şairin seslendirmesi hayat katıyor şiire dinlemeden anlamak zor bence
zalim bir ilk yazdı ama yaşadığımız işte bunu unutmamalı unutmamalı bir ölüm nefes alırken bir dudakda öbür bütün şeyleri nasıl anlatmalı miğferin paslandığını usul usul bir yangının söndüğünü ve suların pırıl pırıl kaldığını bir otobüs Mersin den Mardin e giderken..
'Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim. ' İlk bu şiir ile sevmiştim.🦋