Hangisisiniz?
Yazarım
Yazmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
11Cevap
beni istemeyene yazmam
Yazmayın erkekler bırakın prenses desinler bunların mabadını kaldırmayın insan gibi iletişim kurmayı öğrensinler toksiklikten uzak.
Zaten prenses diyen aptallardan bir halt olmaz bırakın boş verin kendi çürük fikir yapıları içinde boğulup gitsinler
Erkek dediğin trip atmaz sorun çözmeye çalışır
Trip atan yok zaten yazmasını istiyorsanız yazma demiyeceksiniz o zaman yetişkin bir birey olarak kendinizi ifade edemiyor olmanız kimsenin problemi değil kaldı trip atmak belirli bir cinsiyete özgü bir şey değildir erkek olmak da insan olmamak demek değildir her insanın duyguları var 2025 yılında olup bu kadar dar görüşlü ve cinsiyetçi bir kafaya sahip olman cidden çok utanç verici senin yerinde olsaydım böyle bir şey yazdıktan sonra utancımdan sokağa çıkamazdım mesela
Ve sorun çözmek de yine erkeğe özgü bir şey değildir yetişkin bir bireyseniz artık bir zahmet hayata biraz çözüm odaklı bakın bu kişinin gelişimiyle alakalı bir problem :)
Her insanın ilişkiden beklentisi farklıdır. Sokağa çıkmayacak türden bir şey yazdığımı düşünmüyorum
Her insanın ilişkiden beklentisi farklıysa o zaman sen tüm erkekler ve kadınlar üzerinden genelleme yapamazsın veya erkek dediğin şöyle olur tarzı çürük kalıplar kullanamazsın senin erkek tercihinin bu yönde olması bütün erkekleri veya erkekliği ilgilendiren bir mevzu değildir bu senin bireysel tercihindir sen ona göre birini bulursun o zaman onu anlatmaya çalışıyorum
Kullandığın kalıp çok cinsiyetçiydi kendini biraz sorgula derim ben
Yazmasını istediğim yaziyor yazinca yazmıyorum ama yazmakta istiyorum sonra bazen dozu kaçırıp geç yazıyorum karşı taraf geç yazincada hiç yazmıyorum ben dengesizim🤦🤪
yazma demişse niye yazalım bacım milleti niye taciz ediyonuz ve niye bunun güzellemesini yapıyonuz
Sen niye her şeye muhalefetsin sndhdjdj
Soruyu buraya atmışsın ki cevap verebiliyoruz :)
Yazılanları yazdığımızı mı yazsak yazmayanlardan yazıları alıp mı kaybolsak
Böyle bir şey duyduysam eğer hayatta bir daha yazmam
Tozunu birakmayanlardan
Yazmam be gurursuz değilim o kadar
Yazmam ya ne yazacam zorla güzellik olmaz
Gurur yapmadım yazdım ama fayda görmedim
Yazma diyince niye yazıp rahatsız edeyim ki
yazmam
Yazmam
Gururluyum yazmam
Eskiden yazardım tecrübelendim artık yazmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazarım tabii ki! Kalemi elime aldığımda bambaşka bir dünyaya dalıyorum. Özellikle sanatsal duyguları dökmek, yazıyla ifade etmek ruhuma o kadar iyi geliyor ki! Ayrıca bir derdim, sıkıntım varsa yazmak her zaman terapi gibi olur bana. Senin denemeni de şiddetle öneririm, yazmak bir harika! 🎨📚