Origami yapmaya başladım ama sıkıcı. Zaten düzgün bişey de çıkaramadım. Bakim kimse hangi hobiler var. Kafama yatarsa ben de başlarım. ☕🩵

Origami yapmaya başladım ama sıkıcı. Zaten düzgün bişey de çıkaramadım. Bakim kimse hangi hobiler var. Kafama yatarsa ben de başlarım. ☕🩵

Tarih, cogafya ve farkli dillerde yeni kelimeler ogrenme hobilerim var. Sacma sapan kabilelerin bile savaslarini, irklarin halk kahramanlarini, tarihi kisilerini, cografi konumlarini, ulkelerin neden bu sinirlara sahip oldugunu dostlarini dusmanlarini ogrenmek icin videolar izleyip yazilar okuyorum. Bu hobilerim yuzunden pek cok yabanci arkadas edinip yeni kulturleri hem sosyolojileri, hem yasayis. cesitleri, dunyaya bakis acilari vs vs ogrenmeme de sebep oluyor... Yani laptop tablet ya da telefonu etkin kullanmaya calisiyorum, tiktoker hatunlari izlemek yerine anznsjx
atv safari pc mmo oyun oynamak yabancı dizi izlemek ofis evin arka bahcesin de hobi fidelerim var bahçe de orman da yürüyüş bende hobi bitmez ya Köpek kedi tavuk balık envantere cilcila faresi eklicem yakında :D
Cevap
9Cevap
Arada puzzle yapmaya başlıyorum sonra yarıda kalıyor gadası
Aynen en son bitmeye yakın çok zevkli oluyor
Aynen ya
Resim ve piano 🩵
Ben de yıllar önce origami unicorn yapmayı denemiştim ama olmamıştı sjsjs sorun bizde değil, kesin kağıttaydı😒
Yazılar, şarkılar şiirler falan yazmak, akvaryum balıklarım, bazen de şarkı söylemeyi seviyorum ama sesim kötü diye çok uzatmıyorum. d
Beceremiyorum dans etmeyi ya.
Bir defa denedim onda da tokat yedim.
Benden uzak olsun. d. d
Geçmedi anlıyor musun geçmedi.
O tokat yüzünden tramva yaşadım ve hiç bir akraba halayına katılamadım ben biliyor musun?
Jsjsjs
ofis de koltuk da terst döndüm :D
@yaralıdavsan 😂😂
Kağıt havludan karanfil yapmıştım, çok güzel olmuştu ama kız kardeşim kopardı 😂
Hdjdj
Mandala boyama
Yazı yazma
Yapboz
Lif ölmeyi seviyorum birde etamin havlu işlemeyi el işlerine merakım var yeni şeyler öğrenip denemek hoşuma gidiyor
Kahve içmek duş alıp keyif yapmak gezmek parfümlere bakmak vs
Ahşap işlemeye bayılıyorum. Birde GÜVERCİN besliyorum.
Şu sıralar balkonda oturmak çay içmek ajjssk
Resim çizmek. Şu an yaptığım gibi 🫠
Bir zamanlar bende çöp adamda takılı kalmıştım dhbehsshshs🤪
Doğuştan gelen bir heves bu, istemesen bile bir şeyler karalarsın. Eminim sizinde iyi yaptığınız hobileriniz vardır 🥳🙏
Kesinlikle başlaman gerek, benim işim heykel çizmek. Yapılmasını da öğrenmek isterdim.. Umarım bir gün sorunda görürüz bunu😇
Yemek yapmak sanırım
Bugün köfteli beğendi yaptım seversin bencee denemebilir
Kısmetse resme başlamayı düşünüyorum
Boş yollarda araba kullanmak🤗
Çizmek ve izlemek
Mutfakta vakit geçirmek
Güzel olmuş daha ne.. pek hobim yok benim
Astroloji ve doğum haritaları
Spor yapmak oyun oynamak
Fotoğraf çekmek
Teşekkürler 🌹
Yemek yapma , yüzme