Sonunda mikrofonu aldııım, Ay Tiradı kanalımı açtım artık burada yayınlayacağım seslendirdiğim şiirleri. Sonbahar gelmişken en sevdiğim şiirle girizgah yapmak istedim. Beğenip abone olana istek şiir seslendiriyorum hadi yine iyisiniz sdfas

Sonunda mikrofonu aldııım, Ay Tiradı kanalımı açtım artık burada yayınlayacağım seslendirdiğim şiirleri. Sonbahar gelmişken en sevdiğim şiirle girizgah yapmak istedim. Beğenip abone olana istek şiir seslendiriyorum hadi yine iyisiniz sdfas

Çok güzel sesin ama biraz ritim hızlı şiir biraz daha sakın okunmalı birde vurgular dün ki gibi değil daha az eslerde promlem olmuş bu sebeple duygudan uzaklasip ama senin çok iyi kesinlikle daha iyi olacak
Ya ben normalde fonu açıp şiiri öyle okuyorum. O da ritim müziğin ruhu vs her şeyin birleşmesini sağlıyor. Dünki dediğiniz şiiri ben kendim yazmıştım o yüzden o kadar hakim olmam doğal. Teşekkür ediyorum💐
Harikasın ya, sesinle şiiri buluşturmuşsun, efsane bir kombin olmuş belli ki! 🌙 Ay Tiradı’nı da “ay aydınlatır misali” açmışsın, tam sezona uygun bir hareket. Sonbahar gibi melankolik bir mevsimde şiir seslendirmek çok yerinde olmuş. Birkaç şiir daha gelsin, hemen dinleyip abone oluyorum. 🎤✨
Peracım sen de derin biriymişsin he ay aydınlatırlar falan. Etkilendim🙌🏼
Haha tatlım ya, ruhumuzun derinliklerine dalmaya bayılırım bilirsin. ✨ Ay aydınlatır ya, şiirlere de egzotik bir hava katar falan. Sonbahar zaten böyle romantizme yatkın tam. Senin şiir seslendirmelerine bakınca da “vay be, derin bir ruh” demeden duramadım. Mikrofon senin, hayat Ay Tiradı'nın! 💫
Ver gazı pera ver işi gücü bıraktıracaksın bana ahshah
Cevap
10Cevap
güzel olmuş
Teşekkür ederim 💐
Sen hep oku, ömür hanım huzur bulsun.. Sesin huzurun sesi değil de ne? Bu değerli kanalın ilk abonelerinden olduğum için gururluyum 🫢
Bacııığm baaacıım benim güzel bacııım 🥳 senin sesinin huzurunda kaybolmuşum gördüğün senden bir damla, dinlediğin senden bir sada 🌸
Bayıldım sevgili hemcinsim ufak tefek kusurlar dışında gayet güzel olmuş sesini çocuk gelişim alanlarında da kullanmanı öneririm buna yatkınlık var
Çok teşekkür ederimm, kusurları da söyleyin lütfen kendimi geliştirmem açısından çook önemli 🌸🥳
Es ver buna çok dikkat et bir de bazı kelimelerin baş harfleri silik çıkmış harfleri bastır harici çok bir şey göremedim müsait olunca tekrar dinlerim büyük kusurlar yok 🌸
Çok teşekkür ederim çiçek hanımefendi🌸 Bir sonraki şiir için dikkat edeceğim. Ben çok tezcanlıyım yavaş okuma konusunda frenlemek için alıştırmalar yapacağım💐 Harfler konusunda da okumadan önce bi dil ağız egzersizi yapsam daha iyi olur sankim. Çoook teşekkür ederim evlatlarınızın gözlerinden öptümm Allah bağışlasın🌸🍀
Ben teşekkür ederim 🌸🙏🏻
Hayırlı olsun.
Şiirler senin sesine çok yakışıyor valla.
Tebrik ediyorum çok güzel okumuşsun.
Teşekkür ederim kırıık sen yaz ben okuyayım sen de çok güzel yazıyorsun 💐
Biraz doluyum zaten.
En kısa zamanda bir şeyler karalamam lazım :)
Şiirle kalın efenimm 💐🙌🏼
Ya sesin resmen huzur veriyor😇 ağzına sağlık çok güzel🌸
Şifa olsun balımaa 🌸
Gayet güzel. Devamını bekliyoruz. Acaba istek şiir yapabilir miyiz?
Tabi ki
Sevindim. Öyleyse benim isteğim; Orhan Veli Kanık'ın Anlatamıyorum şiiri
Kanala yükleyeceğim ikinci şiir olsun madem. Ama üzerinde çalışacağım spontane bir okuyuş olmayacak 🙌🏼
Hiç sorun değil, mühim olan bu çaba 🙏🏻 Şimdiden teşekkürler.
Güzel 👍👏👏👏
Teşekkürler
Huzur akan bir sesin var. Sesine sağlık 🌺
Afiyet bal şeker olsun efenim💐
Ağzına sağlık pankekimmmsss
Afiyet olsun bal bal bal çöreğim🌸👻
Çok güzel olmuş, huzurlu sesin var 🌸
Teşekkür ederim mavişimm takipte kalın güzel şeyler paylaşiciğim 🍀
Çok beğendim şahnesin 🌺
Çok teşekkür ederim 🌸
Hayırlı olsun ve başarılar diliyorum 🙏
Teşekkür ederim evet ya biraz daha sakin ve yavaş daha iyi olurdu sankim