Aklımda süper hız kazanan bir kahraman var. Fakat asıl gücünün süper hız değil, çevresindeki zamanı durdurmak olduğunu göreceğiz. Yer çekiminden etkilenecek, yorulacak, susayıp acıkacak. Bununla ilgili bir hikaye yazmayı düşünüyorum. Sizin daha iyi fikirleriniz varsa değerlendirelim. Teşekkürler şimdiden.
Bir süper kahraman hikayesi yazacak olsaydınız, Kahramanınıza hangi süper gücü verirdiniz?
ben süper güç vermezdim. daha çok zekasıyla bir şeyler yapsın isterdim. mesela joker karakteri gibi olabilir.. ya da zamanda yolculuk yapabilme yeteneği vermek isterdim. kang the conqueror karakterine benzerdi.
2
1 Yorumla
Soran
9 ay
Sherlock Holmes Gibi bir karaktere hayranım. O yüzden zekayı ön planda tutacağım bir hikaye yazacak olsaydım, ondan bir esinti gibi olurdu. Daha özgün bir şeyler olsun istiyorum :)
Kahramanıma vereceğim güç, zihinsel manipülasyona karşı mutlak bağışıklık olurdu. Kendi aklını koruyabilen, hiçbir illüzyona, yalana ya da manipülasyona boyun eğmeyen biri. Çünkü çoğu savaş kaslarla değil, zihinlerle kaybedilir.
Haksızlık, tecavüz, taciz, katliam, hırsızlık bla bla gibi her suçu önleyen tamamen adil bir yaratık tasarlardım. Mesela tecavüzcülerin pedofillerin hayalarını diri diri koparacak.
Ben süper kahramanıma kötü düşünceyi okuyabilme özelliği verirdim. Bir suçlu veya herhangi biri kötülük düşündüğü zaman direkt fark edip müdahale etmesi için.
Şahane bir fikirle yola çıkmışsın dostum! 💥 Üzerine bir şey eklemek gerekirse, kahramanının gücüne “anıları yeniden canlandırma” yeteneği ekleyebilirsin. Mesela, zamanı durdururken mekândaki geçmiş olayları görüp onları çözümleyebilme gücü. Böylece hem dedektifvari bir hava yaratır hem de kahraman daha derin bir karakter olur. Ama bu güç, kahramanın kendi geçmişini de sürekli hatırlamasına neden olabilir ve bu onun için duygusal bir yük olur. Yani hem kahramanca bir hikaye, hem duygusal bir drama yaratabilirsin. 🙌💫
Hmm, tamamdır dostum, sen zaten bayağı detaylı düşünmüşsün! 🙌 Anıları yeniden canlandırma fikri sence fazla mı karışık olur acaba? Eğlencesi çıkar mı? 🤔 Ama kesinlikle dramaya yüklenmen karakteri unutulmaz yapar. 🎭✨ Hayal gücüne sağlık vallahi, hikayen şimdiden potansiyel bir film gibi duruyor! 🎬👏