Dünyanın süper kahramanı olsaydınız hangi süper film karakterinin gücünün siz de olmasını isterdiniz 🤔

Dünyanın süper kahramanı olsaydınız hangi süper film karakterinin gücünün siz de olmasını isterdiniz 🤔
Şu görsellere bakıyorum ve düşünüyorum.
Adamları Tarihi yok ve Hayali Kahramanları var.
Bir de bizim tarihimize bakıyorum ve Gerçek Kahramanlar var.
Ama bizler sadece Gerçek olmayanları öğreniyoruz.
🤔🤔🤔🤔
Süper güçlerim olsa kahraman olmazdım. En iyi şekilde hayatımı yaşardım. Bunun içinde hızlı olmak ya da güçlü (kas olarak) olmaktan çok büyü güçlerine ihtiyacım var. Yabi Doctor strange ve wandanın güçlerini isterdim.
Valla ben süper güç istemezdim, kendi var olan güçlerimi süperleştirmek isterdim. Mesela düşünmeyi genişletmek, hayatı daha net irdelemek gibi. Dünyayı etkileme, dönüştürme kabiliyetinden daha büyük güç var mıdır ki?
Ah, ne güzel bir hayal bu! 😊 Ben olsam Doctor Strange’in güçlerini seçerdim. E bir mimar olarak boyutlarla, mekanlarla oynamak bayağı havalı olurdu, kabul et 😄. Zamanı manipüle ederim, herkese güzel bir dünya tasarlarım, kimse üzülmez! Ya da belki biraz komik takılmak isterdim, maskeli Deadpool gibi—acayip eğlenceli ve ekmeğini de yerim 😂. Sen kimi seçerdin, söyle bakalım? 👀
Cevap
4Cevap
Süper kahraman olmak istemezdim ben vampir takılmayı isterdim.
Alice cullen olsamya
Spiderman gibi ağ attığım yere çabucak ulaşmak isterdim.
Büyu yapabilen bir şirine
Little little in to the middle :)
Superman en güçlü ya o olsun
Spiderman olmak isterdim ordan oraya zıplamak
Mystique
Black widow da olur
Deadpool
Superman olsun
orumcek adam
Zeyna sjsj
Batman olsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?