Diziler & Filmler konusunda 325 cevap paylaştı. Merhaba! Kurgusal olup aman aman süper güçlere sahip olmayan karakterlerde geçerli mi? Eğer geçerliyse şöyle bir lise yaptım resimlerini ve tam olarak ne olduklarını bu isimlerden rahatlıkla bulabilirsiniz...;
1) Honda kiku, Wang yao, Le Sui Chun
2) Okamoto Katsuhiro
3) Keine Ron, Megpoid Gumi, Yuzuki yukari
4) Sasahara
5) Kimihiro Watanuki, yuuko
6) okita sougo, Kamui Yato24 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvampir olmayı tercih ederim kötüsünden şöyle :D sdkjfksdf
47 Yorumla- +1 yıl
haha tm :D
- +1 yıl
insan eig seçer :d
- +1 yıl
Şu eig dileniminden vazgeçiniz artık bir bitin yahu, adam kime isterse ona versin eigini dişilik kullanarak eig toplamayı bırakın artık :/
- +1 yıl
Hybrid (melez) klaus ya da avatar roku olmak isterdim hybrid yari vampir yari kurt adamdir. avatarida biliyosundur the last airbender dan roku. Melez olsam harika olurdu hiz guc olumsuzluk vay anasini canim istedi bak birden :)
- +1 yıl
ne emmek istiyorsun ki bukadar
- +1 yıl
kanmı
- 11 Yorumla
Gazman !
Liseliler bilmez.
Hohooyy. (:
https://i.hizliresim.com/vRljnR.jpg3710 Yorumla- +1 yıl
sizi gidi şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler :D
Neeeeeee diyooooon l*n seeen siboooooppppp duydunuzmu bana ne dedi :D
Allah iniş takımlarına zarar vermesin gazman güle güle gazman :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
+1 yılBen polyanna olmak isterdim. Simdi bana diceksin ki o siper kahraman degil bir cizgi film karakteri. Ama soyle bisey var en zor durumlarda bile iyi dusunup mutlu olabilmek yapilabilinecek en guzel kahramanlik ornegidir ☺
56 Yorumla- +1 yıl
Dogerlerini olmak kolay mi sence ☺
- +1 yıl
Beyazların annesi derken
- Diziler & Filmler konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen SpermMan olurdum. :):
jay.mobile9.com/.../sperman240_ub4dqobx.jpg34 Yorumla- +1 yıl
Uğraşacağız bakalım.
- +1 yıl
@Gentle_ teşekkür ederim. :):
+1 yılNatasha Romanoff olmak isterdim ya. Kadın resmen efsane.
711 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Efsanevi bir kadın. Ama o olmaz derlerse Scarlet Witch var. O da olmazsa bulunur yahu. Marvel ve DC evreni geniş sonuçta. :)
- +1 yıl
Katılıyorum. Kızıl saç fazla yakışıyor o kadına.
- +1 yıl
@biravucjupiter Natasha Romanov demek istedin galiba :D
- +1 yıl
Natasha Romanova
- +1 yıl
@Selami-Synxie Natalia Romanova olması lazım adının. Eğer hatam yoksa. Sonrasında da Natasha Romanoff adı ile biliniyor idi. Buyrunuz. kahramangiller.com/.../
- +1 yıl
@fitz-simmons açıklamayı yaptım. ^^
- +1 yıl
Bağlantı destekli açıklama ekledim yukarıya. Natalia Alianovna Romanova kısmı işi karıştırıyor. Filmlerde Natasha Romanoff olarak çıktı karşımız ama çizgiromanda daha derin bir kurgusu var.
Ya durr, bugün bir resim görmüştüm bulucam
newevolutiondesigns.com/.../...ity-wallpaper-2.jpg
ahan da bu :D10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılZoey montgomery olmak isterdim. Ama o karakterin filmi olmadı. Kitapta kız; Ateş, su, hava, toprak ve ruh elementlerini kontrol edebiliyordu. Onun güçleri olsa yeter ona benzemek istemem ama güçleri çok iyi :)
11 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 600 cevap paylaştı. En sevdiğim süperkahraman Batman'dir. Aşağıda çok kişi Batman olmak isterdim demişte; Batman'i tanıyan birinin bunu söylemesi çok zordur. Çok ağır bir yüktür. Onca süpergüçlü kahramanın, villianın olduğu bir evrende; normal bir insan.
Neyse, Batman fanlığım daha fazla kızışmadan Deadpool olmak güzel olurdu. Dünya umurunda değil adamın, kafa rahat :D10 Yorumla
+1 yılsüper kahraman olsam kaç yazar la zaten hayal ürünüyüm kasmaya gerek yok :D
90 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılRobinhood... Zenginler korksun o zaman benden. Neyi var neyi yok alır fakir fukara, garip gurebaya dağıtırdım.
14 Yorumla- +1 yıl
Robinhood olunca söz veriyorum sana da dağıtacam. ağzını burnunu :)))
- +1 yıl
Robinhood orijinal olmayınca, zamanın robinhoodu işte.
+1 yılwww.cerezforum.net/proxy.php
Bence süper kahraman, o olurdum.10 Yorumla
+1 yılGazman olurdum :)
https://i.hizliresim.com/l98ZyE.jpg30 Yorumla
+1 yılIron man olurdum onun gibi güçlü ve kederden etkilenmeyen ^^
31 Yorumla
+1 yılİyi biri olacaksam, Hiro Nakamura'nın uzay ve zamanda yolculuk etme gücüne sahip olmak isterdim. (Sevimli bir çocuk gibi)
Eğer kötü olacaksam, Gray Sylar'nın güç manyağı olmayı tercih ederdim. (Psikopat bir gülüşü var)10 Yorumla
+1 yılBir şey söylememe gerek var mı :D
cdn.tictactown.com/.../...-Oyunu-Ucretsiz-Oyna.jpg10 YorumlaThor tanrı ama süper kahraman değil ki bildiğim kadarıyla (:
14 YorumlaSuper kahramani bilmem de ben hep Smackdown daki Big Show olmak isterdimsfagshsjdj herkesi dovuyodu
12 Yorumla
+1 yılBen mehmet olup çanakkalede son nefesime kadar savaşmak isterdim
60 YorumlaBen benim süper olmasamda olur farketmez :-D :-D :-D yazmıycam şimdi :-D :-D :-D
17 Yorumla
+1 yılBen kahramanın kurtardığı kız olmak isterdim. Thor kurtarabilir. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Müsaitse tabi :)
Dean Winchester. O da kendi çapında bir kahraman. <3 bkz. Supernatural
11 Yorumlaspaydırmen ve john wick (oda süper kahraman sayılır)
12 Yorumlasüper kahraman olacagıma allah olurum oda bir süper kahraman unutmayın bir insanı alıp uçmayı gözlerinden alevlerinden çıkarmayı yaptın bazı insanlar tanrı diyecek buna sonra bu süper kahranan olunca neden tanrı rolü yapmiyim hesabına girecek onun için naparsın napın ne yazdım bende bilmiyom ama steelheart kitabını okuyon kötü süper kahramanlı görün hadi öptüm iyi geceler
00 Yorumla
+1 yılben superkahraman olmak istemezdim cunku o zaman dunyayi kurtarmak zorunda kalirdim. ben unicorn olmak istiyorum, olabilir miyim?😂
12 Yorumla- +1 yıl
yasassin oyleyse😄😄
Ben görülcek adam olmak isterdim hani benim olayım görünmek olsun bir hırsızlık olduğunda hemen yetiseyim sonra hiç bişey yapmadan bakayım hayalim o ☺
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevimli Cadı olurdum ben :) :)
https://i41.tinypic.com/2d7vko4.jpg10 Yorumla www.yukle.tc/galeri/images/5217cavemandj6.jpg
KAPTAN MAĞARA ADAMIIIII10 Yorumladonunu taytının üstüne giymeyen hangi kahramanlar var? bu arada tayt meseleside sıkıntılı hani tayt giymeyen bir tane seçmek lazım. mister no havalı gibi
10 Yorumla
+1 yılBen sordugumda 4 görüş gelmişti bu sitedekilerin hepsini tek tek eziyet ederek öldürebiliyim yeter
11 Yorumla
+1 yılGazman = )
https://prntscr.com/90j1cn
tabi ki şaka Hulk falan olurdum =D10 Yorumlaladygeekgirl.files.wordpress.com/.../...n-form.jpg Homura tabıkı
10 Yorumlacf.kizlarsoruyor.com/.../...-adfe-040245b44367.jpg
Rock'n Roll babeeeeeeee yeaaaaahhhhhh 8)20 Yorumla
+1 yıluzaylılar istila ederken şu cıglık cıglıga kacan halktan olmak istiyom ben:)
ugraşamam elin uzaylıları ile :)10 YorumlaHawkeye, hem aile adamı hem de yılların ajanı. Iron Man ve Loki'ye saygılar bu arada en yakın arkadaşlarım onlar olsun isterim
10 YorumlaHulk , önüme geleni dağıtır geçerdim anasını satayım. ya da Dr. Jekyll Mr. Hyde'da olabilir. Aynı zaten , saf güç.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden süper kahraman olmaz ki :(
Olsa olsa külkedisi olur :( :(14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnem bana hep öyle diyordu :(
Cevap sahibi+1 yılAma benim annem öz annem kaynanam değil ki :( :( :( bir kayganam bile yok benim :( :(
+1 yılYeşil dev candır ya:) ortak çok yanımız var zaten bende kavgada darbe aldıkça daha çok hirslaniyorum kan çıkana kadar bırakıyorum hulk da :D
10 Yorumlatabikide :D
https://www.youtube.com/watch?v=e8jKZrLfpg810 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBen anne olurdum. En büyük süper kahraman.
203 Yorumla- +1 yıl
Öyle olsun
+1 yılJedi olsak olur mu?
theoddestinkling.files.wordpress.com/.../jedi3.jpg10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBen Scarlett Johnson olsam yeter l*n zaten süper olurum 😂
51 Yorumlaİyi biri olacaksam, Hiro Nakamura'nın uzay ve zamanda yolculuk etme gücüne sahip olmak isterdim. (Sevimli bir çocuk gibi)
12 YorumlaSüper kahraman olarak deildi mitolojik tanrılardab Kronos Olurdum :D
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 4,2b cevap paylaştı. yakın zamanda olacam zaten.. işin komik yanı, buna inanıyorum l*n . iyice bağladım şizofrene
10 YorumlaTartışmasız Oliver Queen.. Adalet için savaşırdım insanlara adaleti getirmek isterdim...
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOne punch-man
encrypted-tbn3.gstatic.com/images00 Yorumla
+1 yılgazman olurdum osuruğumla düşmanı yıldırırdım dosta utanç düşmana rehavet veriridim.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 718 cevap paylaştı. kacınsı bu ya :D
thor olurmus ba ba ba ba :D
ben bugs buny olurum :D10 YorumlaBen de Thor olurdum ❤
https://i.hizliresim.com/gyDPBO.jpg34 Yorumla- +1 yıl
Hahaha thoriye olmuş ama bu birazz :D sesli güldürdün beni 😂
İron man. Gerçek hayatta yaptığım işlere de benziyor.
10 YorumlaHep kurt adam olmak istemişimdir :D :D Dönüşme falan ilgi çekici geliyor bir kurt gibi sezmek etrafı falan :)
10 Yorumla
+1 yılHulk...
Yok mudur herkesin gönlünde erkeğini ehlileştirecek bir bayan ;)10 Yorumla
+1 yılÖrümcek Adam Abi ya Çocukluk Kahramanım Hem çok konuşur benim gibi ama bazen anlamlı hem bir çocuk gibi hem bir lider.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,9b cevap paylaştı. tabii ki hulk :p
https://i.hizliresim.com/ZJalbV.jpg10 Yorumla
+1 yılTHE Flash tabiki ne kadar güzel bir ailesi arkadaşları var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılThor tabiki de :D Gerçi Mjölnir olmasa bir hiç ama güçlü sonuçta :) Güçlü olmasından ziyade ben şişmşek güçleri olma özelliğini ve Mjölnir'i kullanabilmesini seviyorum. :D
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kahraman çok az ya... ne olaydim bilemedim😴😢
21 Yorumla
+1 yılÖrümcek Adam. Çocukluğumdan beri favorimdir kendileri. :D
10 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal ATATÜRK
121 Yorumla
+1 yılGazman :D
https://i.hizliresim.com/o9aOXX.jpg20 Yorumla- Devamını Gör (309)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar