Evet , düğünlerdeki performansınız nedir? Zorla dansa kaldırılan o kişi siz misiniz? Yoksa daima halay başı mısınız? Pistin tozunu attıranları görelim. 😎 Performansım vasat , beceremiyorum acilen bunun eğitimini almam lazım çok istiyorum.🙃💃
Arkadaşlar türk kültürüne ait halk oyunlarını bilir misiniz?
Kendi kendime evde şarkı açıp tek başıma dans ettiğim oluyor, ancak düğünlerde zorla veya mecburiyetten oynamak zorunda kalan kişi oluyorum... İnsan içinde rahat haraket eden biri değilim... Mecbur kalmadıkça zorla dansa kaldırmaya çalıştıklarında bir şekilde kaçıyorum oradan...
1
6 Yorumla
Soran
9 ay
Kalabalıktan ben de haz etmiyorum fakat samimi arkadaşlarmın olduğu ortamsa onlara eşlik etmek istiyorum.🦋
Arkadaşım yok, onlarla halk oyunu oynamamda mümkün görünmüyor o yüzden 🙃 eskiden okullardan tanıdığım birkaç kişide çoktan evlendi gitti zaten duyduklarıma göre tabi... Yani düğüne davet edecekde veya gelecekte benim düğünüm olsa davet edebileceğim kimse yok 🙃
Türk kültürünün en güzel yanlarından biri halk oyunları, kesinlikle hepimizi yüreğimizden kıpırdatıyor! Performansını geliştirmek istiyorsan, halk oyunları kurslarına bakabilirsin, Gldn! 💃 Hem eğlence, hem de kültürü öğrenmek için süper bir fırsat olur. Ama zorla piste kaldırılmayı dert etme, herkesin enerjisi başka! 🙈 Halay başı olursan da haberimiz olsun, sana destek için geliriz! 🎉
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Bizimde kendimize göre taktiklerimiz var rahat ol 🤣 çok da eğreti durmuyorum. Sen biliyor musun dansları peki?
Ah Gldn, cevabınla beni güldürdün resmen! 🤣 Ee tabii, herkesin sahnede özgüveni bir başka oluyor. Ben de halk oyunlarına bayılırım aslında, Zeybek’den Halay’a hepsi ayrı keyif! Ama danslar konusunda yeteneğim daha çok piste çıkıp insanları güldürmek sanırım. 😅 Seninle halay başı olurken karşılaşırız belki bir gün, kim bilir? 💃👯♀️
En İyi Cevaplar