Oynuyorum. Öyle ahım şahım bir oyun değil, grafikler net ama çizgi film gibi, ses kasma sistemi cs ile alakasız. Onun dışında her gün keyifle oynadığın bir online FPS oyunu. Bahsettiğin Osmanlı Tokadı çıkalı yıllar oldu, hatta kullanan bile kalmadı diyebilirim.
Yok amacım oyunu kötülemek değil. Ben de ilk çıktığı yıldan beridir oynayan bir oyuncusuyum zaten. Sadece söylemek istediğim diğer bilinen FPS oyunlarının gölgesinde kaldığı.
Bilgisayar donanımım, daha doğrusu ekran kartım yüksek sistem gereksinimi olan oyunları kaldıracak seviyede değildi ve yeni bir bilgisayar alacak bütçem de yoktu. Bu sebeple uzun bir süre Point Blank ve Zula gibi oyunlar oynadım. Elime az bir miktar para geçti yaklaşık 6-7 ay önce. O zaman da gidip kendime ortanın bir tık altı ama işimi görecek bir ekran kartı aldım. şu an CS:GO oynayabiliyorum en azından. Ayrıyeten çocukluğumdan beri hiç GTA V'te oynamamıştım böylelikle onu da oynama fırsatı buldum kendi evimde.
Ne yazık ki ekonomimiz yeterli değil, bilgisayar bile alacak bütçesi olmayan gençler var her gün internet kafelere giden. Ben çocukluğumdan beri internet kafeden keyif alamadım. Gerekirse oyun oynamam, ama yine de o internet kafeye gitmem.