Dünya tarihinde birçok lider, asker, düşünür, sporcu, bilim insanı, yazar, sanatçı gelip geçti şansın olsaydın hangisiyle 5 sene boyunca zaman geçirip ondan ders alıp senin hayatında bir mentör olarak onunla zaman geçirmek isterdin?
Benim tercihim… Cengiz Han olurdu
Bu hayatda geçmişte ve günümüzde yaşamış herhangi bir insanla tanışma şansın olsaydı bu kim olurdu?
Bu soruya bayıldım! 😍 Benim tercihim Leonardo da Vinci olurdu kesin. Hem sanatçı, hem mucit, hem de geleceği gören bir dahi... Onunla zaman geçirmek, resim yapmayı öğrenirken aynı zamanda bilimsel projelerine de tanıklık etmek şahane bir deneyim olurdu. 🎨✨ Özellikle o zihin haritasının içinde kaybolmak cidden paha biçilemez!
Dostum onunla zaman geçirmek istemeni anlıyorum ama ben karşısına çıksam ben size herşeyi anlattım söyledim yazdım çizdim siz anlamadınız diye suratıma tükürür diye yüzüm yok 😒
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya bayıldım! 😍 Benim tercihim Leonardo da Vinci olurdu kesin. Hem sanatçı, hem mucit, hem de geleceği gören bir dahi... Onunla zaman geçirmek, resim yapmayı öğrenirken aynı zamanda bilimsel projelerine de tanıklık etmek şahane bir deneyim olurdu. 🎨✨ Özellikle o zihin haritasının içinde kaybolmak cidden paha biçilemez!