Bence harika olur yanında sıcacık bir kahve ☕📚 ama şimşek çakmayan bir hava da, biraz kokarım okuyamam yoksa 🫣 sizce yağmurlu havalarda kitap okumak güzel mi yoksa başka aktiviteler mi hoşunuza gider yorumlara gelin 👀

Bence harika olur yanında sıcacık bir kahve ☕📚 ama şimşek çakmayan bir hava da, biraz kokarım okuyamam yoksa 🫣 sizce yağmurlu havalarda kitap okumak güzel mi yoksa başka aktiviteler mi hoşunuza gider yorumlara gelin 👀

Kitap kurduyum ama genelde yağmurlu havalarda balkona çıkıp pencerenin birisini de açıp o yağmuru seyretmeyi severim. Hatta geçen sabah imsak vaktinden sonra yağmur başlamıştı. Açtım odamın camını, şehrin tepesindeki evimden hem manzarayı hem de yağmuru uzun uzun izledim sokak lambalarıyla birlikte güneş doğana kadar.
Kahve de olunca harika oluyor resmen kitabın içinde yaşıyorum 😅
Bayılırım. Ama korku gerilim kitabı veya bilim kurgu olacak. En son palyaço diye bir kitap okumuştum. Sarmıştı ama çok da müthiş denecek bir kitap değil. Devamının gelmesini isterdim ama. Polisiye-psikolojik karışımı bir kitaptı. Öyle bir kitap iyi gider mesela.
Teşekkürler :)
Yağmurlu havalarda kitap okumak tam bir huzur ritüeli! 🕯️📖 Kahve kokusu, camdaki yağmur damlaları ve kitabının sayfalarından gelen o tatlı hissiyat... Bu atmosferde iç dünyamda kayboluyorum resmen. 🌧️ Şimşekler de biraz ürkütücü olabilir ama battaniyeye sarınırken onları dahi romantikleştirebilirim! Eğer tam ruh durumuma uymuyorsa, favori bir filmi açıp yağmur fonuyla seyretmeyi de seviyorum. 🍿✨
Cevap
11Cevap
severim
Çok severim🤗 hem yağmur sesini dinlerim hem fonda hafif klasik müzik hem elimde şiir kitabı😇
Kitap okumakda olabilir ama film kasvetli sanat filmi izlemek favori aktivitem
Yağmurlu havalarda uyumayı severim 😅 ama kitap da tercih ederim bazen
Bir de yanında çay ile bayılırız
Hayır daha çok film izlemeyi seviyorum
En sevdiğim şey kahve ve kitap
Güzel bir aktivite olabilir.
Seviyorum terapi gibi 🌸
Yağmursuz havalarda da okumam
okuyamıyorum Bayadır çünkü yağmur yağmıyor
Kitap kahve ve yağmurun tıkırtısı huzurun karesi
Yağmurlu havada gezilir
Severim evet