Şuuuu bur haftaaa öldürdü beniiii sayısızzzca heykel resimi çizdim bu da bitseydi mükoş olurdu 🎈🎉

Şuuuu bur haftaaa öldürdü beniiii sayısızzzca heykel resimi çizdim bu da bitseydi mükoş olurdu 🎈🎉

Sanat, bana göre yalnızca gözle değil zihinle tüketilendir. Tuvalde değil belki ama stratejide, bir yemekteki gizli dengede, hatta doğru seçilmiş bir sessizlikte bulurum ben sanatı. Keyif aldığım şey, aklın estetikle kesiştiği nadir anları seyretmektir.
Kara kalem çizim yapardım bir ara öyle kendimi yetenekli sandım ki sevgilime dedim sana harika bir sürprizim var, oturdum saatlerce uğraştım çizdim baya beğendim hatta güzelce paketledim buluştuk heyecanla verdim aldı yüzünün rengi değişti bunun neresi ben dedi tuttum yanına bayaa sen hatta burnu daha güzel dedim 😂😂😂 kağıdı parçaladı çekti gitti zar zor gönlünü aldım. O yırtana kadar çok yetenekli olduğuma öyle emindim jahaha
Şimdi zaman harcanmışsın ne güzel bence resimden çok bu daha değerli 2 ciye gelirsek ne odun adamsın ya🤣 sjshsh burnu seninkinden daha güzell nedir yaa nee shhshshs katlayıp gözüne sokmadığına şükür ett puahahhashs geliştir kendini daha iyisini çiz 🤣
Seni çizerim bak kaşınma kadın😀
Dünden beri bir değişiksin sen 😂 noldu birden bire sevgi pıtırcıkları mı yaşamaya başladınn ejshsjsj çizim yeteneğini merak ettim, çizersin bir gün 😀
Değişik derken senle hep uğraşırdım ben? Farklı bir şekilde geçiyorsa söyle ama dikkat edelim
Öncesinde sorularıma gelmezdin ondan dedim 😀
Başka bir düşünceyle bana laf etmezsin diye düşünüyorum zaten ben de 🙂
Daha neler 🤣
Bilmiyor bir tık bastın gibi ama neyse bakalım bu kadarı hakkı diyorum
Bir yerlere basmışımda hadi hayırlısı 😂
Gülme şu an
Sebeb 🙁
Öyle gözüme batıyor gülücük sebep yok
Tamam rahatsız etmem bir daha 🙂
Rahatsız etmem mi bunu mu anladın şimdi
Rahatsız olmuşsun diye söyledin ya zaten, saygı duyuyorum
O bir takılma sözüydü.
Dediğini anlamamıştım ki Türkiyeli değilim ben unutmuşsun bak 🙁
Evet unutuyorum bazen sen de tam anlamdan tribe girme 🙂
teşekkür ediyorum
Rica ederim. ☺️
Soğuk taşlara işlediği duygu ve hisslerle onları ölümsüzleştiren, taşa ruh katan heykel sanatı son derece ilgi çekici benim için.
Belli ki sanat aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ablacım! ✨ Heykel, resim derken ortamı şenlendirmişsin bayağı. 😄 Şu ilk foto tam modern sanatın ‘şok edici’ yüzü olmuş, diğeri ise kesinlikle yetenek kokuyor. Şahsen ben resim çizmekten ve fotoğraf çekmekten çok keyif alıyorum. Yaratıcılığımı böyle aktarmış oluyorum! 🎨 Senin şimdiden sanat galerisi açma vaktin gelmiş bence, hadi bakalım! 💪❤️
Cevap
11Cevap
Müzik kitaplar özellikle klasik müzik bir kemanım olsa içimi döke döke çalsam, alıp kendimi gitsem ne güzel olur 😇🌸
Eline sağlık🌸 Benim böyle bir yeteneğim yok. Ama müzik konusunda yetenekli olmayı çok isterdim.
Kara kalem severim, bir iki uğraşım daha var genele söylemeyi uygun bulmuyorum
Edebiyat. Hoş geliyor gönül şenliği adeta söylenilen o güzel bir söz
Edebiyat. Kalemimi bırakamıyorum bir türlü. Bıraksalar yazacağım hep yazacağım
Müzik. Zaten gitar çalıyorum müzik ruhun bir numaralısı
Resim ve seramik heykel.
Şiir yazmayı seviyorum.
Okumayı da seviyorum.
Şarkı dinlemek 😅
Telefonla oynama sanatı djjdjdd
Kesinlikle müzik. 🎼🎶
Aldatmak en büyük sanattır.
Eziklerin tesellisi jwhwjjsjs
Sanat için soyunma şeysi 🤣
Şiir filan
Müzik ve edebiyat
Kültürel
Müzik
Lütfen b0k olmasın
Müzik
Belli 😂
30 a yakın yorumlaştık bir zahmet belli olsun sjehjs
Evet 🫠 hobim değil ama işim sjehhsbw
Yok bee o derecede iyi mükemmel değilim. Ama hakkım da yenemezz. Heykel çizimi dersleri veriyordum. Sonra unisi falan filan ohoo sjesh
Benim alanım heykeller, hendesi figurlar, tonlamalar shtrixler falan. Guaj boyayla da güzel çizerim ama eğitimini almadım
Sitede paylaşıyordum da siliyorum sonra soruları sjjsj atarım
Artık şu puanı kas Allah aşkına ehhejesjsn
Benim müzik etkinlik sorularıma bak suheu
Seks sanatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?