Kültür & Sanat Hangi sanata ilgilisin? _Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Uğraştığın ya da uğraşmak istediğin sanat dalı hangisi?o sanat dalı ile ilgili neler düşünüyorsun? Hangi sanata ilgilisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl resim muzik dans ne dusunuyorum beni yatistirdigini dusncelerimden uzaklastirdigini dusunuyorum 1 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Teşekkürler ✨ Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bir ara resim yapmaya sarmıştım ama bir ilerleme olmayınca bıraktım. Şimdilik edebiyat yetiyor bana. 0 0 Yorumla
babyygirllssxy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tahmin et 😋 0 5 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Senin sanatın benim 😘 Yorumla babyygirllssxy +1 yıl Yalarım Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Şşşt burada olmaz 👻 Yorumla babyygirllssxy +1 yıl Tmmm 🤭 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
resim muzik dans
ne dusunuyorum beni yatistirdigini dusncelerimden uzaklastirdigini dusunuyorum
Teşekkürler ✨
Bir ara resim yapmaya sarmıştım ama bir ilerleme olmayınca bıraktım. Şimdilik edebiyat yetiyor bana.
Resim
Tahmin et 😋
Senin sanatın benim 😘
Yalarım
Şşşt burada olmaz 👻
Tmmm 🤭
😘