siz de sevdiğiniz veya şu an dinlediğiniz bir şarkıyı paylaşabilirsiniz, veya paylaşmayabilirsiniz keyfinize göre.. 🌸🐥

siz de sevdiğiniz veya şu an dinlediğiniz bir şarkıyı paylaşabilirsiniz, veya paylaşmayabilirsiniz keyfinize göre.. 🌸🐥
Ahmet Batman mı ne bırakacaksın bundan sen benim saç maşamsın falan mı almayalım bizden geçti bu yazarlar😂 bilgisayar çok tatlı ama ordan şu sol üstten ikinci tavşancığı alabilirim verirsen
Haydaa ne varmış ki yazarda bende ilk defa okuyorum.. Senin tavşanın yok muydu ya bak şunaa :d
Ergenlerin yazarı bu Facebook kullanıyorsan paylaşım için iyi 😂 yoook tavşanım kaçtı gitti
Ergenlerin de pek uğradı bir yer değil Facebook 😂 kaçtı mı nereye kaçtıı 🐰
Bilmiyorum yakarlarsam patates doğrayıp haşlama yapacam 😂
Açıkmıştır havuç aramaya çıkmıştır 😂
Doymadı ki hiç başımın tatlı belası
Ama ama mektup yazacakmış eli deyince 🥹
Yakındır sabrımın sona erişi gelecek yaza kaldı gelişi😂
Sözü var baharda gelirim diye 😂
Sözler verilir sözler unutulur gün gelir tavşancıklar tilkiye döner 🦊😂
oysa tavşancığın yeri aslanın yanındaydıı 😂🦁
😂😂
Aslında Alper Ayyıldız'ın en iyi şarkısı bu değil
Sence hangisi?
22. Baskı
dinleyim
Dinle bakalım
iyiyimiş.. ama ben ağustosta kalayım
Eylül bile bitti sen hala Ağustos'tasın
Geri getir o zaman Ağustosu
Biraz beklemen gerek
Ağustos sırılsıklam hâlâ
Eylül'ü nerden bileyim diyorsun
wuu söyleyeceklerini suya yaz…
🌹
Teşekkür ederim 🥀
Cevap
18Cevap
Olur birak sister
Aynı yönü gösteren pusulaları izleyen insanlar bir gün karşılaşırlar
Farkında olmadığımız güçlerimiz var. Yenilgileri kabul edişlerimiz ve inadına sil baştan başlayışlarımız var. Doğru yere baktığımız sürece içinden çıkamayacağımız durum yok. Kim bize ne yaparsa yapsın, biz kendimize küsmediğimiz her an yeniden ayağa kalkabiliriz. Yeter ki kendimizi, üzerimizdeki emeği ve sevgiyi unutmayalım.. 🌸
kitap kitabı okuu :d
Nadide sözcükler dile gelmiş
Tam okyacam misafir geldi tam okuyacam düğün çıktı tam okuyacam ezan okundu tam okuyacam tarot falı baktim jdbdbx
ama hep bahane hep bahane 😂
🤣🤣bahanesiz kul olmaz bahanemle sev beni bdbdhdbbsbsv
Can feda olsun sanaa :d
🤣kedi misin kızım can Man feda vatan gibi hissettim kendimi ver ver hepsi benim olsun can istiyorum kan istiyorum bdbdbdb
Evett gelsin bir alıntı.. 🥺
Hello Kitty ayrıntıları da dikkatimden kaçmadı.. ❤
Zaman değerlidir, zamanınızı çalıp sizi tüketen ise değersiz. Zamandan daha değerli bir şey varsa o da sizsiniz. Birinin değişmesini beklerken kaybettiğiniz sürenin hesabini eninde sonunda sadece kendinize vereceğinizi de unutmayın. İnsanları bilirsiniz. Yapmasaydın, beklemeseydin demeyi severler.
O yüzden her şeye iyi bakın ama en çok kendinize.. 💗💗
Hello kitty biricik aşkımız :d
Aaahh 🥲 Şifa gibi geldi.. 5.5 senenin sonunda biten zehirli ve yaralayıcı dostluk hikayemi hatırlattı ❤
yaa 🥹😢❤️
🥰😇
Bir bu nasil bir kitap guzel birsey secsene 2 daha fazla hello kitty cikartmasi yapistir
Bir ne varmış kitapta iki hello kitty^ye laf yook 🙄
Olur mutlu olurum 🥰
İnsan bazen zamanın bir an önce geçmesini istiyor, bazen de yaşadığı anın içinde bir ömür kalmayı…
İçinde bulunduğumuz olaylar ve hissettiklerimiz dışında yokuz aslında. Birileri için belki çok önemliyiz, hatta olmazsak olmaz ama dünyaya bakınca, biz olmasak da olur gibi.
Hayat böyledir.
Hikâyen devam ettiği sürece mücadele edersin.
Kazanmak ya da kaybetmek değildir mesele, zaten bundan ibaret olamaz hiçbir şey.
Mücadeledir hayat sadece…
Bazen kendinle, bazen de çok başka şeylerle…
Belki muhteşem şeyler yaşamayacağız.
Belki en yakın sandıklarımız için bile gerçekten var olamayacağız.
Olsun..
Şarkılar söyleyeceğiz, filmler izleyeceğiz, kitaplar okuyup anılar biriktireceğiz.. 🌸💗💗
Rica ederimm 💕
Bana bırakma kral kitaplarla aram yok
siz bilirsiniz kral 👑
Anlayışın için teşekkürler iyi geceler allaha emanet baş tacısın
iyi geceler ben teşekkür ederimm
Yok estağfurullah ben teşkkür ederim olur mu öyle şey
yok yok ben teşekkür ederim soruma geldinizz
E tabi sonuçta burada komşuyuz ben sizin sorunuza gelicem siz benim soruma geliceksiniz öyle geçiçek zaman herkes kendi sorusunda durursa olur mu
yani orası öyle tabii
Hadi allaha emanet kral baysss
baysss
Olur çok severim 🥰
Canı bazen bir yolculuk çeker insanın, herkesten her şeyden uzaklaşmak için degil de, sadece kendi benliğinden uzaklaşmak için... Bunu söyleyemez kimseye ama gider ve biz yanımızdan giden herkesin bizden gittiğini düşünmeye devam ederiz. Oysa çok başkadır hikâye ve anlatamaz insan. Sadece gider.. 💗
ayy evet lütfeen
Sabah olacak ama biz olacak mıyız bilmiyoruz. Yine de dertlerimizi yatağımıza kadar taşıyıp uykumuzdan bile oluyoruz. Dertlerini unut diyemem. Her şey çok güzel, mükemmel bir hayata sahipsin de diyemem. Neler yaşadığını, neler çektiğini, nasil yalnız bırakıldığın ve ne kadar tüketildiğini bilmiyorum. Yaşadığım her şey geçici. Üzerinden biraz zaman geçtiginde hiçbiri seninle olmayacak. Bitecek hepsi ama onlar biterken hayatın da bitecek. Zaman hiç anlamadığın şekilde geçecek ve geçmişe dönüp baktığında "Neden kendimi bu kadar üzdüm ki?" diye düşüneceksin.
O yüzden şimdi lütfen bunu fark et ve kalbinde hissettiğin üzüntüyü bir kenara bırak. İnan ki hepsi geçecek. Zaten geçmeyen ne var ki? 🌸
Kitap okurken şarkı mı dinliyorsun
tabikii
Bana bir söz bırak ama farklı olsun
Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert tipi. Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz, gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?
Olur Bırak lütfen
Kendinizi zamanın içinde aramaya başladığınızda yolculuğunuzun o kadar da uzun olmadığını farkına variyorsunuz. Bilirsiniz her şey biter, ömür de öyle tabii... Ne zaman veda halini alacağız ne zaman bu vedaya hazır olacağız belli değil. Bedeni yorduğumuz yetmiyor kalbi de yoruyoruz, bu da yetmiyor ru-hun güzelliğini tüketiyoruz. Kalbindeki merhamet en güzel çiçek ve gün gelecek yoluna sadece onlar serilecek. Kendine iyi bak güzel kalp, bir yerlerde umutlar hep seninle yeşerecek.. 🌸
💗💗🤗
Olur 🌸
Zamana yenilebilirsiniz.
Olaylara yenilebilirsiniz.
Birçok şeye yenilebilirsiniz.
Hatta hayata bile yenildiğinizi düşünebilirsiniz.
Her yenilgiye eyvallah, ama insanların düşüncelerine yenilmeyin. Sizi yönetmelerine izin vermeyin. Emek verdiğiniz her şeyin arkasında durun; harcadığınız zamanın onların değil, sizin ömrünüzden gittiğini unutmayın.
Sen varsan hayat var. Ve sen mutluysan deniz daha mavi… Sana saygısı olmayanın hayatında yeri olmasın.
Gülümse, çünkü bu hayat senin.. 🌸
Teşekkür ederim keyifle okudum 🌸
Hmm güzelmiş
Hmm teşekkür ederim
Rica ederim
Çok güzel olur
Olmasın isterdim ama olur öyle. Bir anda modun düşer mesela ve ortada da hiçbir neden yoktur aslında. İşte insanın yaşadığı an asıl besleyenin geçmişi olduğunun da kanıtıdır bu durum aslında. Geçmişten gelen her şey bizi bir anda mutsuzlaştırabilir. Sorun yaşadığımız anda değil geçmişte yaşadığımız ya da bize yaşatılan anlardadır.
O yüzden insan kötüyle birlikte iyiyi de hatırlamalı. Mutlaka güzel bir şeyler yaşamıştır çünkü. Aklının kuytusundan çıkarıp koymalıdır önüne ve gülümsemelidir gelen o mod düşüklüğüne. Hayat iyisiyle ve kötüsüyle yaşanır ve hiçbir duygu sonsuza dek devam etmez. Kendine gülümse, her sey çok daha güzel olacak çünkü seninle başladı ve seninle bitecek. Bu hikâye geçmişin ne olursa olsun geleceğini güzelleştirecek. Seviliyorsun. Belki hiçbir za-man görüşemeyeceğiz ama aynı kara parçasının çocuklarıyız.
Yolun en güzele açık olsun.. 🌸
şu an ölüm Bir varmış Bir yokmuş okuyorum
Hadi bırak bakalim 🍀
Bir alıntı iyi olur. Buyrun…
bırak
İnsan, hayatın her döneminde mutlu ve mutsuz anlara sahip olur. Mutluluklar bir anda geçip giderken mutsuzluklar her zaman birtakım izler bırakır. Hatta bazen öyle izler kalır ki ne kapatmaya güçümüz yeter ne de öyle açık bırakmaya...
Bununla birlikte aslında yazılan her cümle yazanın acılardan ortaya çıkar. Okuyan bir yazı da kendini bulmasının sebebi de aynı acıyı belki geçmişte belki de şu an hissediyor olmasıdır. Hissedilen şey bir başkasının acısı değil kendi acınızdır ve kapanmayan o iz sizin kalbinizden başka bir yerde değildir.
Nasıl anlatılır bilmiyorum. Bu kalp nasıl toparlanır bilmiyorum. İnsan bazı durumlarda o kadar çok şeyi bilmiyor ki ve o kadar çok soruyla karsilasiyor ki işin içinden çikamiyor. Ve bu durum zaman içinde bir yorgunluk halini alıyor.
Biraz yoruldum, birazdan fazla belki de... Artık kapanmayan izlerin derdine düşmüyorum. Belki de en iyisi öylece bırakmakta. Belki de gerçek tedavi o kapanmayan izlerin içinde saklıdır.. 🌸
sağolasın ya
Bırakma
yormasaydın
Birakma
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bırak bakalım
İyiyi de kötüyü de çağıran insanın kendisidir. Olumlu ve güzel düşüncenin hayatınıza yansıması elbette daha güzel olacaktır ancak birçok insan olumlu düşünmeyi beceremez. Beynindeki çoplüğü temizleyemeyenler, mutsuzluklarını da bitiremezler.
Elbette bu aşılamayacak bir şey değil. Sadece yaşadığınız bu hayatın size bir kez daha sunulmayacağını bilin. Sokağa çıkın, denizle konuşun, gökyüzüne bakın ve herhangi bir ağacın verdiği gölgeyi sevin. O gölge sizin olsun. Hatta o gölgeye aşık olun.
Hiç görmediğiniz bir insan olsun o gölge ama ağacın gölgesi olduğunu da unutmayın. Tıpkı aşık olduğunuz her şeyin başka bir sahibinin olduğunu unutmadığınız gibi.. 🌸
Teşekkürler içime su oldu
Yıldız tilbe severim ama güvenemem ki
Olur
Bırak
Tamam olur
Olur canım 🌸
Olur
Alıntı bırakın
Olur bırak
Olur bırakabilirisn
Evet evet
Bırak..