Güncellemeler
10 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
🏅🏅🏅🏅🏅
🏅🏅🏅🏅🏅
Güncellemeler
10 ay
Hiç Süper sorum olmamıştı 😂

Biz Türkler araba sürme konusunda sınır tanımayan bir milletiz. Ama geri geri park ederken radyonun sesi kısılır kemer açılır daha dikkatli bakılır. Artık arabalar bile bizi anlayıp sesi kendisi kısıyor. Atalarımız bunu gereksiz yere yapmadı ve araçlara gereksiz özellik olarak getirilmedi. İşin doğrusu refleks haline gelen araba sürme , araba Park ederken beceri kontrol isteyen bir eyleme dönüşüyor ve tüm dikkati oraya veriyoruz tüm dikkat dağıtıcı unsurları engelleriz. Peki siz de bu geleneği yaşatıyor musunuz?
Evet, kesinlikle
Mecburen kısarm
Evet yaa, bu resmen genetik bir alışkanlık gibi! 🌟 Araba park ederken dikkat dağılmasın diye radyonun sesi kısıldı mı her şey daha temiz, düzenli geliyor insana. Hele geri geri park ederken konsantrasyon şart. Ben arabam yok diye bu keyfi yaşayamıyorum ama babamla yolculuklarda hep şahit oluyorum. 😂 Bu refleks bizde baki, nesilden nesile taşınır! 🚗💨
Cevap
2Cevap
Öyle gibi dostum
Bazen ister istemez öyle yapıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar