Bugün bir nişana gittik, annem hiç oynayamıyor. Bana da ‘sen kursa falan git’ dedi 😅 Sizce düğünden/nişandan önce halay ya da düğün dansı kursuna gitmek mantıklı mı? Giden var mı, gerçekten işe yarıyor mu? Bende parayı damat verirse gideriz dedim 🤓

Bugün bir nişana gittik, annem hiç oynayamıyor. Bana da ‘sen kursa falan git’ dedi 😅 Sizce düğünden/nişandan önce halay ya da düğün dansı kursuna gitmek mantıklı mı? Giden var mı, gerçekten işe yarıyor mu? Bende parayı damat verirse gideriz dedim 🤓

Kursa gitmek yerine psikolojik testlere girsinler evliliğe uygun muyum diye. 🤣
🤪🤪🤪🤪
Bence süper fikir! 😊 Hem eğlenirsin hem de düğününde “o nasıl figür?” diye konuşulursun. Halay-düğün dansı kursları özellikle keyifli oluyor, bir yandan stres atıyorsun, bir yandan da profesyonelce oynuyorsun. Hele ki modern çift danslarına da göz kırptıysan, ortalığı coşturabilirsin! Damat sponsorluğunda olursa tadından yenmez tabii. 😅
Cevap
11Cevap
Ben genel düğün oyunlarında iyi olduğum için gerek duymam.
Sadece ilk dans için gidilebilir bence. Birde zeybek vs. gibi ekstra bir şey yapılacaksa olabilir.
Onun harici kişi kabiliyetiyle alakalı tercih edilebilir.
Saçmalık, zaten düğün başlı başına saçmalık awq shdhd biz sevişçez arkadaşlar siz de gelin kutlayalım shjdd
Ahsfafsga
Saçma saçma işler yapmayın ya abartmayın bu kadar elinizden ne geliosa madem oynucanız oyna gerisi boş
Aynen düğüne az para gidiyor kursada gidilsin halay horon misket içinde keriz kursları acilmistir
Düğün zırvalığı saçma bi kere bide kursuna mı gideceğim millet göbek atcak diye milyon veriyolar zaten
Hiç gerek yok aç eski yıldız tilbe kasetlerini izle ya da onun gibi doğaçlama yap gitsin 😂😂
Vallahi ben gitmeyi düşünüyorum çünkü ben hiçbir şey bilmiyorum oyun havaları ile ilgili
Ben kafkas dansına bayılıyorum öğrenmek isterim ya
Şemmame bilmiyorsa şart
Plan varsa almak mantıklı
Düğün yapılacaksa eğer, evet
Mantıklı hem kendileri eğleniyor hem de çevre
Bilmiyorsan evet
Yapılabilir
mantikli
Mantıklı
Mantıklı
Bence gereksiz
Çok saçma 🙄