Son zamanlarda sıradanlıktan sıkılan çiftlerin tercih ettiği seçenek; dans kursu!
Peki sen kendi düğününde düğün dansı için kursa gider misin?

Son zamanlarda sıradanlıktan sıkılan çiftlerin tercih ettiği seçenek; dans kursu!
Peki sen kendi düğününde düğün dansı için kursa gider misin?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐O dansı çok pardon ama ne ederim ne ettirim. O kadar da demedik. En başından video vs. den izler ve evde prova yaparız çok istiyorsak dans etmeyi. Şu yalan dünyada belki de en çok tahammülsüz olduğum konu bu. Kim ne derse desin. Şu an bile sinirlendim cidden!!⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Düğün yapma gibi bir şey aklımda yok benim o parayla tatile gideriz uzun güzel bir tatil çok daha güzel şeyleri harcayabilirim düğün gerçekten hiç ilgimi çeken bir şey değil.
Başkaları yapınca saygı duyarım ama bana çok saçma geliyor. Kendim yapmam.. İçinden geldiği gibi olmalı, önceden her hareketi ezber edilmiş bir düğün dansı yapmacık geliyor.
Güzel haber şu ki evleneceğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum. Böyle bir gelin adayı beni kabul edersem evlenirim. Düğün maliyeti o kadar saçma şekilde fazla ve gereksiz ki çok para gidiyor. Düğün olmayacağına göre dans öğrenmeye gerek yok.
Cevap
20Cevap
Gitmem, çoğunu biliyorum zaten 😅
Tabii gerekirse öğretiriz 😅
Eğer vals gibi dans türü düşünürsem giderim elbet
Düğün yapmazdım
Gitmem. O telaşın içinde bir de dans kursuyla mi ugraşacaz. Doğal doğal oynarız yeter
Showu sevenler var 😃 ama bana çok yapay ve soğuk geliyor eğitim almış kişilerin dans gösterileri 🤷🏼♀️
Alırım mendilimi teyteytey mis gibi 😄
Ben dansımı hazırladım ama bilin bakalım ne eksik👀
Aday yok🥺
Açıkcası dans etmeyi pek bilmiyorum birde onca insan içinde dans etmekte garip ya gitmem herhalde kursa felan gelişi güzel oynarız
Hepsi boş. Sade bir nikâh töreni yeter. Onun dışında düğün hazırlıkları için ayiracagim tüm zamanı kendimiz için ayiririm
Düğünde insanları eğlendirebilmek için bu çabaya girmem. Normal zamanda kursa gitmeyi isterim ama keyifli bir aktivite olur.
Yaniii belki pek düğün yapma taraftarı değilim eğer yapılacaksa da güzel bir düğün olması için giderim
Kursa gitmeye gerek yok ki 3 5 video izle yeteri kadar bilgi edinirsin
ben dugune kepceyle tombalak acarak girmeyi dusunuyorum sizce (dugunum bu cuma)
Düğün istemiyorum dolayisiyla gitmem ama yapacak olsam giderdim.
Düğün yapma taraftarı değilim açıkcası ama yapacaksam en iyisi olsun isterim giderdim kesinlikle.
Hiç gerek yok, doğaçlama içinizden geldiği gibi yapılan dans daha güzel olur
Gitmem boşa masraf yapmam.
Zaten her şey çok pahalı
yok daha neler be saçma sapan şeyler ama çevremde bir sürü insan gitti şu ege oyununu oynamak için
Girmedim pişman değilim zaten düğünü gereksiz masraf olarak gören biriyim
Düğün dansı için gerek yok ama ekstra olarak bir zeybek öğrenip karşılıklı oynamak güzel olabilir
İkinci defa evlenecek olursam sada bir nikah yeterli olacağı için, gitmem gerek yok.
ben zaten genel olarak gitmek istiyorum benim icin bahane olurdu ehehe
Hayır tabiki gelinligim ağır deyip bir köşeye otururum veya muhtemeden müzik falan olacak migrenin tuttu deyip eve dönerim ama en iyi seçenek düğün yapmamak
Evlilik diye bir şey yaşayamayacağım için gerek yok
Kesinlikle giderim, düğünümde eşimle beraber güzel bir dans edip herkesi hayran bırakmak gibi bir hayalim var.
Kim gidicek kursa ya iki tur dön oldu bitti 😂
😂😂
Bence düğünlerde en rahat dans eden gelin çünkü gelinlik zaten ayaklarını kapatıyo o yüzdne düz yürüse bile kimse anlamaz
Sadece evlenmek icin degil, genel olarak dans etmemiz gerek aslinda. Yani, bir bakima evet.
2 video izle ikide sevgilinle prova yap ona vereceğin parayı sevgiline hediye alırsın
Harmandalı için evet. Vals neyim ben fransız ya da özentisi ya da sömürgesi değilim
Gitmek isterim
Düğün yapmayacağım üzgünüm eşim
Ne gerek war ben ederim
Ben düğün yapmak istemem ki
Hayır böyle saçma şeyler sevmem ciddiyet lazım
Giderim
Hayır. Gerek duymam. Keyifli geceler..
Hayır, gitmezdim bildiğim için:)
Mantıklı. Olabilir
Yapanlar var galiba yine de çok gerekli girmedim
Akrabalara şov yapıcam diye uğraşamam ya
Hayır düğünleri pek sevmiyorum
Çok isterim de ben düğün istemiyorum
Evlenirsem düğün yapmam büyük ihtimalle.
Düğün yapmayı düşünmüyorum
Gozu yukseklerde olan gıdebılır ancak
Kyun iz bilmem mecbur giderim her halde
Ne gerek var, bir daha mı evleneceğim?
Bi süre dans eğitmenliği yaptım ztn yani ihtiyacım yok
Dans kursuna sevgilimle evlenmeden önce de gidiyorum zaten 🤣 profesyonel bir düğün olacak bizimki🙈
Hayır açıkçası
Hayır
Giderim.
Gitmem
Düğünümde tutkulu bir tangoya hayır demem
Gitmem
Hayir
Alt tarafı 5 10 dk lık bi dans için gidemem.
Tabisi💃
Evet düşünüyorum
Çok zengin olursam evet 😅
Gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?