İncil'in çelişkileri, absürdlükleri, birbirinin tersini söyleyen incillerle alakalı ne söylersiniz?

Luka 3/23 : İsa görevine başladığında yusuf'un oğlu olduğu sanılıyordu ( yusuf'un )

Matta 1/16 : Yakup Meryem'in kocası Yusuf'un babası. Meryem'den Mesih diye tanınan İsa doğdu ( yakup'un )

Matta 17/19 : Sonra öğrenciler tek başlarına İsa'ya gelip " biz cini neden kovamadık? " diye sordular

Matta 17/20-21 : İsa ': imanınız kıt olduğu için ' yanıtını verdi ( öğrencilerin inancı az )

Markos 9/28 : İsa eve girdikten sonra öğrencileri özel olarak O'na, " Biz kötü ruhu neden kovamadık?" diye sordular

Markos 9/29 : İsa onlara ' bu tür ruhlar ancak dua ile kovulabilir ' yanıtını verdi
( dua ile kovulur )

Matta 10/10 : Yolculuk için ne torba , ne yedek mintan , ne çarık , ne de değnek alın. Çünkü işçi yiyeceğini hak eder ( yanlarına hiçbir şey almamalılar )

Markos 6/8 : Yolculuk için yanlarına değnekten başka bir şey almamalarını söyledi ( yanlarına değnekten başka bir şey almamalılar )

Luka 12/49 : Ben dünyaya ateş yağdırmaya geldim. Keşke bu ateş daha şimdiden alevlenmiş olsaydı! Yeryüzüne barış getirmeye mi geldiğimi sanıyorsunuz? Size hayır diyorum , ayrılık getirmeye geldim ( savaş , kaos , ayrılık getirmeye gelmiş )

Matta 10/34 : Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi mi sanmayın ! Barış değil , kılıç getirmeye geldim ( kılıç getirmeye gelmiş ! )

Romalılar 12/49 : İntikamınızı asla almayın çünkü intikam benimdir , intikamınızı ben alırım (tanrı, yaratıcı yarattığı insanlardan intikam alıyor! )

Markos 15/25 : İsa'yı çarmıha gerdiklerinde saat dokuzdu ( saat dokuz )

Yuhanna 19/24 : İsa'yı çarmıha gerdiklerinde saat on iki sularıydı ( saat on iki )

Luka 23/46 : İsa yüksek sesle ':rab ruhumu ellerine bırakıyorum ' dedi son nefesini verdi ( rab ruhumu ellerine bırakıyorum demiş )

Yuhanna 19/30 : İsa şarabı tadınca ' tamamlandı ' diyerek başını eğip ruhunu teslim etti ( tamamlandı demiş )
İncil'in çelişkileri, absürdlükleri, birbirinin tersini söyleyen incillerle alakalı ne söylersiniz?
Cevapla