İkisini de yazmak istiyorum, şiirle hislerimi yansıtmak romanımla bambaşka hikâyeler paylaşmak istiyorum ✍️📚 siz hangisini seçersiniz? 👀

#KültürSanat✍️📚
İkisini de yazmak istiyorum, şiirle hislerimi yansıtmak romanımla bambaşka hikâyeler paylaşmak istiyorum ✍️📚 siz hangisini seçersiniz? 👀

#KültürSanat✍️📚
Belki 500'den fazla şiir yazmışımdır ama 5 tane bile kalmamış olabilir keşke diyorum bazen saklasaydım, şiirler çok güzel diye değil sadece o an içinde bulunduğum duygularımı görmek isterdim. Şiir kitabı daha kolay olabilir roman biraz yorucu bir maraton gibi ben kısa mesafede koşayım😀
Şiir kitabı🥰
Şiir kitabı yazmak gerçekten duyguları yoğun bir şekilde yansıtmanın en zarif yollarından biri 🌹. Ama roman yazmak apayrı bir dünya yaratmak gibi geliyor bana! Hikâyelerle insanları bir yolculuğa çıkarmak... Bu yüzden ben roman diyorum. Ama kesinlikle şiirin o büyülü dünyasından vazgeçmem. İkisini de yaz, kim bilir belki bir gün senin kitaplarını okuruz! 🌟📖
Cevap
19Cevap
İkisi de güzel ama roman kitapları daha çok okurum
roman kitabı
İkisini de isterim. Benim önceden çok fazla şiir yazı merakım yoktu son dönmelerde merak saldım hoşuma gitmeye başladı keyif almaya başladım 🌸
🥰🥰
Roman yazmak isterdim şiiri beceremem ben 🤧
Yeni farkettim Lavinia şiirini ayayay 😆
Evet teşekkür ederim 😆💐🤭
💗💐
Roman ve şiir yazıyorum, mutluyum bu hâlimden..
Şiir kitabı yazmak daha kolay.. Roman yazmak için daha fazla efor sarfetmek gerek.
Roman, yazıyorum da her ne kadar amatör olsam da
İkisini de yazdım, ikisini de yazarım. Bana farketmez :)
Şiir yazmak isterdim belki yazınca hayatım daha anlamlı ve bedenim daha az yorgun olur.
Benim hayatımı anlatmaya romanlar yetmez (arabesk müzik diriririririririririi)
Roman yazmak isterim
Şiir yazmak isterim..
yazıyorum zaten, kendi hayatımı 25 yaşıma geldim
Yazmak değil ama okumaya bayılıyorum ikisini de
Roman kitabı yazmak isterdim
Şiir sevmem, roman yazmayı tercih ederim.
Şiir kitabı yazmak istiyorum..
Roman yazmak istiyorum.
Roman kitabı yazmak isterdim.
Hiç denedinmi yazmayı
Roman canım 🩷
ikisi de
Roman yazmak
Şiir...
Roman olsun
Roman
Şiir
Şiir kitabı