Evet Bir kitap yazacak olsanız konusu ne olurdu ve adı ne olurdu cevap verırsenız sewınırım =) sımdıden tesekkurler =) Aaaa unutmadan herkese de +1 tabıkıde =)
Cevabın nedir?
Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açıları üzerine yazardım. Büyük ihtimal kitabını okuyan çok az kişi vardır ama büyük bir kesin filmini izlemiştir. Gone Girl'den bahsediyorum. Kitabın ilk kısmı kadının anlattıkları ikinci kısmı gerçekler üzerine değiniyor. Geçmiş dönem ilişkimde yaşadım bunu. Kadınlar kendi pencerelerinden anlatıyor olayı ve genelde çarpıtılmış gerçeklerden oluşuyor bu anlatılanlar. Çünkü kadınların bakış açıları bir manada devamlı haklı çıkmak üzerine. Çevremde çokça gözlemlediğim bir konu bu.
Başkalarının yanında yaşadığımız sorunlarda herkes ona ne yapıyorsun, bunun lafı edilir mi yahut abartıyorsun, sen haksızsın derken baş başa yaşadığımız sorunlarda 3. kişilere öyle yansıtıyordu ki olayı, suçlu daima benmişim gibi tepkiler alıyordum. Ele almak istediğim en bariz konu bu.
Onun dışında Tokien gibi öznel ve başarılı bir fantastik dünya yaratıp onun üzerine bir hikaye kurgulamak isterdim.
Son olarak da Grange gibi eşsiz cinayet romanları yazıp sonuna kadar okuyanı kitabın başına hapsetmek isterdim. Özellikle sisle gelen yolcu'da ki gibi içe içe geçen, asla sıkmayan ve derinlere indikçe bir üst katmandaki yaşananları mantığa oturtabilen bir yapıda.13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbir kız arkadaşım var biriyle uzun süre cıktımı. anlamadığım bir şekilde kitap yazıyor yaşadıklarını 20 30 sayfalık belki güzel ama kendini hic kötülememesi bu durumu göz ardı ediyor aslında kitaplarında hep kendini acındırıyor ama durum öyle değil. kitap yazacak olsaydım elbetteki insanları yazardım adını bilmiyorum belki başlık insan koyardım. insanları gözlemlemeyi onları yorumlamayı severim. o kadar cok şekilde kişilik var ki kız ve erkek ayırt etmezsizin uzun bir calısma olacagını varsayabilirim insanları anlama konusunda ilerlerdim ama bir başlangıç getirse idim sonunun hic bitmeyecegini bilirdim :) hayatımı yazmaya gelirsek. herkesin hayatı bam başka. belki okunmaya değer bir hayatım olmazdı insanlar aşk ayrılık etrika seviyor tabi bunları göze alırsak sanırım okur kitlem olurdu. ama dedigim gibi sorun yazmak yazmak 3 5 sayfa ile kitapta yazılmaz günlerimi yıllarımı alacagından eminim ama böyle bir işe yeltenecegimi düşünmüyorum :)
16 Yorumla- +1 yıl
yazmak düşüncesi basit en fazla bir kıza 7 sayfalık bir yazı yazdım düşüncelerimi kagıda dökmeyi severim cünkü ne bileyim musluktan akan su gibidir yazmak benim icin muslugu actıgın zaman tükenene kadar su akar gider. ama cok zamanımı alır bunu biliyorum onun başka bir hayatta ya da başka bir yaşta düşünüyorum. cünkü belli bir yaştan sonra büyük bir boşluk icersinde olacagımı biliyorum. yapılacak listesini hazırladıktan sonra zaten bu tür yazmaktır cart curt elbette olacaktır neyse iyi günler size :)
- +1 yıl
sanırım istedigini halen bulamadın :) eig cıkmadı diyorsun yani saglık olsun napalım umarım senin hayalinin ortaklıgı ile kavuşacak bir cevap bulursun :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Wattpade bir hikaye yazıyorum bende kitap diyemeyiz ama benimkinin biraz konusu ilginç ama aşkı içeren bir hikaye :) yani iki farklı türün birbirine aşık olması felan :)
05 Yorumla- +1 yıl
Wattpad takip ederim hikayen nedir? :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Pekala eve gidince bir başlayayım :)
- +1 yıl
Tamamdır :) @maviyiseverim
deli dolu bir kızın yasadiklarini anlatan kitap yazardım. . adınida üretim hatası koyardim:)
17 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
60Cevap
Şimdi başlayacaksanda uyarmadı deme eğer kafanda bir kurgu oluşturup sonuçlandırabiliyorsan yaz yoksa başladığın gibi bitecek bir hayal olur bu
kurgu oluşturmak yüzeysel değil ama mesela john son bir kez arkasını dondu ve tozlarla kaplı o kapıyla son kez yuz yuze geldi geride bıraktıgı hayatından kalan tozlar gibi. vs vs kurguyu olusturup sonuclandırabiliyorsan fikir vereyim :)13 Yorumlazevk için insan öldüren bir adamın hikayesi. adam sapkın, öldüreceği insanı bir kaç yıl takip ediyor. notlar alıyor hayatının her alanını biliyor. cinayeti tasarlıyor. sonra cinayete teşebbüs ediyor.
bu süreci uzun uzun anlatan, adamın psikoljisini, olaylara bakış açısını, değerlendirmelerini vs. irdeleyen bir roman olurdu15 Yorumla- +1 yıl
aslında farklı bir seri katil adam, aynı anda sadece bir kişiye odaklanıyor ve 2-3 yıl sürüyor bunu aşamaları. 4-5 kitap olabilir her kitapta bir cinayet. yalnız adam garip birisi her cinayet için kendi vücuduna bir iz bırakıyor, cinayetin mükemelliği ölçüsünde. mükemmel cinayeti işlediği zaman bırakacağı iz ölümüne sebep olacak
Yok bir care olurdu adı güney doguda rutbeli bir askerin memleketinde biraktigi cocukluk aski nisanlisi arasinda gecen bir kitap olurdu hem catisma ortami hem arkadslarindan gizledigi hastaligi ve cok sevdigi nisanlisi yaratici hayal gucu ile cok iyi birsey cikardi bu tarz bir hikayeden
15 Yorumla
+1 yılbir kitap yazsam konusu tabu olurdu. nedeni gereksiz , geri olan her tür inanç yapısı ve feodal saçma sapan kuralları yıkmak üzerine olurdu sanırım. saçmalıklar denizinde kulaç atmaktan kurtulmak adına. denizin ardı özgürlük çünkü...
11 YorumlaKendimi hitap ederekten yazacak olsam;Çilelerim
Normal roman yazacak olsam;Hayat ve çile
+1 bana lazım değil, başkasını takip et11 YorumlaKendi hayatını anlatmak.. İnsanın okudukça okuyası geliyor öyle kitapları köy, şehir, aşk hayatı insanın gerçekten şuuruna giden şeylerdir bunlar. Eğer ben kitap yazsaydım Kendi Hayatımı Anlatırdım :))
166 Yorumla
+1 yılkitap sevmem film yapardım; Chelsea Lamb (çelsi kuzusu) , konusu günümüz modern aşklarından bir örneğin psikopatça yaşanan bir hali.
15 Yorumla- +1 yıl
3 serili bir baş yapıt olurdu yapabilseydim ^_^ :P
- +1 yıl
ben hayallerin gerçeğe dönüşünce büyüsünün bozulduğuna inananlardanım malesef. :/
dünyanın sonu kıyamet olurdu cunku ınsanlarda ahlak dıye bır sey kalmamıs... medenıyet yoksun ınsanları
12 Yorumla
+1 yılİnsanlarla nasıl sosyalleşilir diye kitap yazardim konusu da kitap okuyarak bilgi sahibi olarak bu bilgileri insanlara yaymak icin cabalayıp sosyallesmeyi anlatirdim
18 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ;) matmazel
- +1 yıl
Sizde oyle :)) sinyorita
- +1 yıl
Rica ederim efendim :)
- +1 yıl
:)))
Sewinirim değil sevinirim olacak o.
hayatimi ele alirdim.18 Yorumlabir kitap yazdım. ikincisini de yazdım. üçüncüsünü de yazdıktan sonra aynı anda yayınlamayı düşünüyorum. ismini sormuşsun: mezarlık günceleri
13 YorumlaBir ş. sizin yaşattığı unutulmaz acılar... olurdu herhalde
11 Yorumla1 cm boyunda kúçük insanlarla ilgili bir kitap ilginç olabilirdi.
119 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Rr5xjNgV7cw
:D :D :D :D
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl insan olunur.
Konusunu yazmama gerek yok sanırım.11 Yorumla
+1 yılXper ugruna gozleri kapkara surunen yaratiklarin halleri! bence uydu:)))
15 Yorumla- +1 yıl
Listelerini yapmadim ne yazikki, ama bir kac soru icerisinde karsilastim, resmen yazarak itiraf ediolar xper ugruna sabahlara kadar takildiklarini :)) yazik sonlari pek iyi degill bos seyler ugruna zamanlarini harciyolar... birgun gelip o hallerini dusunup keske dicekler :))
- +1 yıl
Hem kendileri hem dusunceleri sacma be guzelim, bosver takilsinlar kafalarina gore onlarinda bir kategorisi var sonucta :))
Eğer bir kitap yazacak olsaydım Hayatımı yazardım. Adıda Bahtsız Bedevi olurdu :)
15 Yorumla
+1 yılAraştırmalar sonucu ilim ve bilim üzerine bir kitap yazardım
11 YorumlaYüzüklerin efendisi tarzında bişey yazardım ama tüm yaratıcılık bende olucak belki ileride düşünüyorum
11 YorumlaKendi hayatımı yazardım 'Asosyal fotoğrafçının günlüğü' olurdu ismi başka bir kitap projemde var ismi belli kapak tasarımı belli konusu belli @Penyez34 yaz dedim yazmadı =/
137 Yorumla
+1 yılBen fantastik yazardım, hmm adı da "Fırtınanın sessizliği" gibi bir şey olurdu herhalde :D
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yıloverdose.. *_* başlık konuyuda yeterince anlatıyor..
11 Yorumla hayatımı. abzürt olaylar felan peşimi bırakmaz. bir de film gibi bir hayatım var galiba ne hikayeler var.
15 Yorumla- +1 yıl
yazmayı düşünmüyor değilim. bazrn birşeyler yazarım aslında ama roman gibi de değil. kısa hikayeler.. ya da şiir gibi hikayeler? yok dur.. hmmm. mektup yazar gibi. çoğunluk aşk veya psikoloji, içimdeki hisler felan. Genel olarak hepsi kendimle ilgili... bazcığım morfinciğim;)))
+1 yılaklımda o kadar çok şey var ki, birinden sıkılır atlar diğerine geçerdim.
Muhtemelen de hiç yazamazdım.13 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirini tamamlamazdım.
Keyif adamıyım ben.
+1 yılGelişmemiş toplumlarda din ve ahlak üzerine olurdu sanırım..
14 Yorumla- +1 yıl
mesleğimle pek alakalı değil ama bu konularda araştırmalar yapıyorum..
- +1 yıl
Mesleğimi biliyor musunuz? güzell diye neye dediniz :))
ÇANAKKALE
-Bilinmeyenler-
Bilinen tarihin bilinmeyen yönleri.17 Yorumla
+1 yıl'ye tatlıyı çıkar hakkıyı' hamilelik için rehberlik kitabı olurdu
19 Yorumla- +1 yıl
ama isim yüzünden çok satardı içine birşey yazmaya gerek yok :)
- +1 yıl
seri halinde olacak ikinci kitap 'ye ekşisi çıkar ayşeyi'
- +1 yıl
Zaten en iyi gorus de olamadim kitaplarimi da alip gidiyorum ben hanimefendi :/
- +1 yıl
En iyi gorus olamadim da ondan. Imza gununde goruscez sizinle kucuk hanim :/
- Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık olurdu. Duygu düşünce anlayış ve algılama (doğru ve yanlış) kitap yazardım..
122 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ama sayfaları çok olur, kısa olmazdı.. Çünkü detaylı bir kitap.. Bebeklikten yaşlı olana kadar :)
- +1 yıl
Yoo numaralandırma olur.
- +1 yıl
Tamam :) mesela kitabın adı "hayatın anlamı" olabilir :) Simge, resim olarakda kalp ve doğa manzarası olabilir..
- +1 yıl
Olabilir ve etrafın da gül yaprakları :) Zincir vs. olmamalı..
- +1 yıl
Olmaz mı, kapa bakar bakar insan aşık olur hayata ve sevdiceğine :)
- +1 yıl
Aşk, utangaçlık, tebessüm, cilveli, heyecanlı, güvenli, şefkatli olursa güzeldir :) Ama kitapta sadece aşk olmayacak, çok derin ve ayrıntılı olacak.. Bir kitapta bitmeyecek, kitabın serileri çıkacak.. Konular peşpeşe ilerleyecek ama her kitapta ona göre yani kitabın içindeki bilgilerin başlıklarını toplayıp onu tek bir iki kelime ile anlam ifade edecek kapak kitap ismi yazmalıyız.. :)
- +1 yıl
Bak sen :) Ama bu kitap 1 yıl için de bile bitmez.. Çok konu var ve hepsi ayrıntılı yazılmalı vede hepsi de birbiriyle bağlantılı.. Kitap rengini de sen seçersin, olmaz mı? :)
- +1 yıl
1 haftadır yoksun ama ne zaman seçeceksin? :)
- +1 yıl
Hazırlamamışsın, bekliyorum 1 haftadır :) Gece vakti de uyumamışsın..
- +1 yıl
Hayret bişi yaa hayret :) Küstüm, küs işareti nasıl oluyor yapamadım ama onun yerine trip atayım :) Aynı şey deme cıkg küstüm :)
- +1 yıl
Küserim tabii hiç yardımcı olmuyorsun :) Bir de sorularıma cevap yazmıyor, küsmeyeyim de ne yapayım :)
Kendimi hatorlamaya basladigim andan kitabi yazfigim gune kadarki onemli anilarimi yazardim
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat Güzeldir... Basit ama oldukça duymuş isimde olsa sonuçta hayatın incelikleri vs. vs.
19 Yorumla- +1 yıl
güzel ya benim hayatım sonuçta :))
- +1 yıl
:) evet teşekkürler.
- +1 yıl
Ben rica ettim :)
- +1 yıl
Et :)) sagolasın :)
+1 yılDünyada iz bırakmak isteyenler için bir kitap yazmak isterdim. Başarılı insanların hayatlarından derlemeler içerirdi.
15 Yorumla- +1 yıl
Onun için çok fırın ekmem yemem gerek. Bir hayatımı garantileyim de sonra bakarım :D
- +1 yıl
aklımda =)
+1 yılKendi hayatımı yazardım, herşey var zaten aşk macera aksiyon gerilim ☺
15 Yorumla- +1 yıl
Begendiysen imzalayıp yolmayayım bir tane ☺
- +1 yıl
Tamam ver adresini yarın evinde ☺
Ayrılık üzerine yazıyorum devam ediyor calısmam adını da ''Benim değil Senin Eserin''
17 Yorumla
+1 yılBro. Kitap ismi
4 ana karakterin bilim kurgusal
Gerçeği arayışları13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılsiyasi bir kitap olabilirdi adıda ''Türklerin yüzde kaçı aptal?'' olurdu ,)
14 Yorumla- +1 yıl
teşkürler:)
- +1 yıl
:))
kitap her bök. dusundumde bunu dusunmedim du bir dusunuum
17 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. aşk duygusallık ağlamaklı bir kitap yazardım ama ismini bulamadım :D
15 Yorumla
+1 yıl3. cü harf diye bir kitap olurdu adı ve konusuda doğa üstü varlıklar
113 Yorumla- +1 yıl
korkucak bişi yok çok iyiler :)
- +1 yıl
var var
- +1 yıl
korkma ya bendeki zararsız =))
- +1 yıl
boşver yaşın küççük korkarsın filan
- +1 yıl
burada konuşamam neyse :))
- +1 yıl
:)) korkmayacağın bir zaman özelden ulaş anlatırım ben sana büyüyünce :)
+1 yılKarinliktaki kalp tas kalpli bir hayali adamin tas kalpli bir kadina olanaskindan yazarim
14 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
:))
- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların gerçek yüzü. adlı bir kitap yazmak isterdim
11 Yorumla
+1 yılben imkansız aşk üzerine bir kitap yazardım ... Sonradan sevenler ...
11 Yorumlayaşadığım çılgın yerlerdeki ilişkilerimi anlatmak isterdim
apartman girişi
asansör
araba
sinema
çok var hepside yakalanma riski yüksek yerler00 Yorumla4 kız kardeşi anlatırdım. 4 kız kardeşin birbirinden ayrılışları ve hayatları.
00 Yorumla
+1 yılNereye bakıyor bu morfin :)
118 Yorumla- +1 yıl
Aynen her soruda buraya bakarmısınız bakarmısınız sana Adana Belediyesi baksın :)
- +1 yıl
Amanda aman alınırmış :)
- +1 yıl
Baktım ne oldu :)
- +1 yıl
Hep azar hep azar :(
- +1 yıl
Yok ama böyle giderse senin öldüreceğin kesin :)
- +1 yıl
Niye manyakmıyım banane sen itersinde bizi şimdi
- +1 yıl
Hiç acımıyorsunda yazık değilmi bana hem :(
- +1 yıl
Niye okadar kötümüyüm ben :(
- +1 yıl
Nasıl barışabiliriz hem ben kötü değilim ama :(
+1 yılEvlenmeden once yapılması gereken ler.
14 Yorumla- +1 yıl
Evts
- +1 yıl
Evlilige hazielik yanibpara biriktirme gbi
+1 yılKendimi yazardım, adı da kitabın, KİMİNE GÖRE AYKIRI... 2 yıllık bir ilişkimin nasıl bittiğini benm sadece bayana pasf olmam, ve sevgilimin full aktif bayan olması evlenme isteğimiz ve bitişi yazmak isterdm tabusuz özgür bir hayatı.. ufff ya :((
00 Yorumla
+1 yılSeks, uyuşturucu, para olurdu konusu. İsmi düşünmem lazım :D
20 YorumlaBaktım
Bide oku dersin simdi sen17 YorumlaBaşının dikine giden erkek...
12 Yorumla
+1 yılAdi para konusu bosuna aramayin bulamazsiniz
19 Yorumla- +1 yıl
Valla komik değil ben tam 30 yildir ariyorum bulamadim gitti tecrubelerime dayanarak yazardim. Ayrica eiy görüş için teşekkür ederim bu kitam cok satar haci
- +1 yıl
EİG icin
- +1 yıl
Ya valla bende oyle gorunuyo neyse belliki bilmeyerek vermissin onemli değil ozaman sende bana tesekkur ette odeselim
- +1 yıl
Sende neymissin tamam istemiyom tsk falan istemiyom
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. erkegı etkılemenın yuz yolu
16 YorumlaKitap Okumayan Kitap Yazabilir mi :D
169 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aman Aman :D
https://i.hizliresim.com/rmRPPM.png - +1 yıl
Gidemezmiyim :D
https://i.hizliresim.com/A0gB9p.jpg - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Edersin :D
https://i.hizliresim.com/EzpXnA.jpg - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bağımlı Seni, Verdimmi Uyuşuyosun :D
https://i.hizliresim.com/qmR5md.jpg - +1 yıl
Bu Espriden Sağ Kurtulursan Haberim Olsun :D
https://i.hizliresim.com/z2Y6g7.jpg - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
aaa Ayıp Ediyosun, :D
https://i.hizliresim.com/pm9dBJ.jpg - +1 yıl
Morfiiin :D
https://i.hizliresim.com/oY9b0q.jpg - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılYIKIK
Eski hayatina Yeni utanclar biriktiren11 Yorumla
+1 yılkitap yazmak bizim neyimize :))
16 Yorumla- +1 yıl
yazan adam aşkla yazar onu sevgi ile yazar bizde o yok maalesef :)
- +1 yıl
mutlu insan yazar demedimki onu yazdıracak sevgi aşk ya da gerçekten aşkı için katlanacak bir acı yok bu zamanda :))
- +1 yıl
Saol
konusunu bilmem ama adını feriha koyardım
12 YorumlaBaşlamadan üşenir yazmazdım bak üşendim :)
117 Yorumlaİnsanlıkla alakalı olurdu
13 Yorumla
+1 yılEksantrik Vakalar :)
13 Yorumla- +1 yıl
Yine yazım yanlışı.''egzantrik'' olucak offf.
- +1 yıl
Allah allah bu kelimenin dogrusu bu , egzantrik yanlis diyorlardi :)) Tdk da benden yana :)) tdk.gov.tr/index.php
+1 yılCüceyle elf aşkı :D
117 Yorumla- +1 yıl
Zaten kavuşamadılar :(
- +1 yıl
Cüce öldü :(
- +1 yıl
TAURIEL i kurtarayım derken Ex oldu
- +1 yıl
Ama turiel de çok büyük laf etti
- +1 yıl
Elf Kralı Thranduil senin sevgin gerçek değil demiş...
Bunun üzerine Tauriel peki öyleyse neden içim acıyor demişdir..
Ve kral yanıldığını anlamış sevgisinin gerçek olduğunu söylemiştir
Ve sonrada... Tauriel kollarında ki cüceye bakarak
Eğer benim sevgim gerçekse ben bu acıyı istemiyorum gibi bişey demişti tam hatırlamıyorum :,( - +1 yıl
Biraz :(
- +1 yıl
Bende :(
- +1 yıl
Yok.. orta dünyada dengeler değiştirdi yoksa :)
Kuralsız kurallı...
11 YorumlaKendi hayatımı yazardım.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri